Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Σε θετική τροχιά μπαίνει το Νοσοκομείο της Σαντορίνης

NOSOKOMEIOA23

Παρουσία των βουλευτών Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Συρμαλένιου, Νίκου Μανιού και Αντώνη Συρίγου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Ιουνίου συνάντηση του Δημάρχου, της Επάρχου και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Θήρας με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, αποτελούμενη από τον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον αναπληρωτή υπουργό Ανδρέα Ξανθό.  Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ Νίκος Καρβούνης και ο πρόεδρος της ΑΕΜΥ Μιχάλης Σταύρου.

Στη συνάντηση αναλύθηκε η μέχρι σήμερα πορεία και ο σχεδιασμός για το άνοιγμα του νοσοκομείου Σαντορίνης. Συνοπτικά, σύμφωνα με τον παραπάνω σχεδιασμό, προβλέπονται ως πρώτα μέτρα η μεταφορά του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Θήρας στο νοσοκομείο, η λειτουργία μονάδας Τεχνητού Νεφρού, καθώς και η λειτουργία των χειρουργείων και των εξωτερικών ιατρείων. Επίσης, η στελέχωση όλων των τμημάτων θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα από τη διαδικασία προσλήψεων της ΑΕΜΥ.

Συμφωνήθηκε να γίνει νέα σύσκεψη σε 15 μέρες για να συζητηθεί πιο συγκεκριμένα  το θεσμικό πλαίσιο, το οργανόγραμμα, καθώς και ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!