Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

ΣΕΔΑ: Παραχώρηση χρήσης πυροσβεστικού οχήματος Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου

6

Στο πλαίσιο συνεργασίας του Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου με το Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου στη Δασοπυρόσβεση, παραχωρήθηκε η χρήση του πυροσβεστικού οχήματος που διαθέτει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άνδρου στο Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου για την ενίσχυση του έργου της δασοπυρόσβεσης.

5
Λίγα λόγια για την ιστορία τόσο της εμπλοκής του Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου στο κομμάτι της δασοπυρόσβεσης όσο και του συγκεκριμένου πυροσβεστικού οχήματος. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άνδρου ξεκίνησε να συμμετέχει στη δασοπυρόσβεση από το 1998 με την εθελοντική ομάδα που διέθετε και που εντάχθηκε στην ομάδα του  Σ.Ε.Δ.Α. το 2007 (Ιστορικό ΣΕΔΑ). Το 2002 το μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου, ο κ. Δήμας Ιωάννης δώρισε το ημιφορτηγό που διέθετε στον ΚΣΑ, Με την υποστήριξη της τότε Νομαρχίας Κυκλάδων αλλά και του Υπουργείου Αιγαίου δωρήθηκε το πυροσβεστικό συγκρότημα που στη συνέχεια τοποθετήθηκε στο όχημα του ΚΣΑ. Από εκείνο το διάστημα και μέχρι της δημιουργίας του ΣΕΔΑ το συγκεκριμένο όχημα συμμετείχε με την ομάδα του ΚΣΑ σε πολλές φωτιές:

Συμμετοχές 2007 (ΣΕΔΑ)

Συμμετοχές 2006 (ΚΣΑ)

Συμμετοχές 2004 (ΚΣΑ)

Συμμετοχές 2003 (ΚΣΑ)

Συμμετοχές 2002 (ΚΣΑ)

Συμμετοχές 2001 (ΚΣΑ)

3

Το εν λόγω πυρ. όχημα επισκευάσθηκε (καθώς υπήρχαν αρκετά μηχανικά προβλήματα) και βάφτηκε με έξοδα και εθελοντική εργασία του ΣΕΔΑ. Έχουν παραγγελθεί  τα αυτοκόλλητα ¨Κυνηγετικός Σύλλογος Άνδρος» που θα τοποθετηθούν σε κάθε πόρτα του οχήματος.
Ευχαριστούμε πολύ το νέο Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Άνδρου για αυτή τη συνεργασία.
2

1

Πηγή: http://seda-andros.blogspot.com/2015/06/blog-post.html#ixzz3e4ZqHqEp

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!