Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Σεμινάρια εξωστρέφειας από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

αρχείο λήψης

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) προγραμματίζει για το μήνα Δεκέμβριο 2014, σεμινάριο κατάρτισης για επιχειρηματίες – μέλη του (εργαζόμενους σε ΜΜΕ ή αυτοαπασχολούμενους ή επιχειρηματίες) με θέμα την «Ανάπτυξη των δεξιοτήτων του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα Εξωστρέφειας».

Η δημιουργία ενός σημαντικού αποθέματος ανθρώπινου δυναμικού με ειδικές γνώσεις και τεχνικές σε θέματα εξωστρέφειας είναι μείζονος σημασίας για την ανάπτυξη, τόσο των επιχειρήσεων αλλά και της οικονομίας συνολικά, επομένως ενθαρρύνουμε τα μέλη μας να επενδύσουν δυναμικά στον τομέα αυτόν, αυξάνοντας την εξαγωγική τους ετοιμότητα έτσι ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως ευκαιρίες διευθνοποίησης των επιχειρήσεων τους.  

Τα σεμινάρια έχουν διάρκεια 40 ώρες το κάθε ένα και είναι επιδοτούμενα με €5 (μεικτά) ανά ώρα.

Ο τόπος διεξαγωγής των σεμιναρίων καθώς και οι ημερομηνίες/ώρες των σεμιναρίων θα διαμορφωθούν βάση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος*, η οποία θα πρέπει να υποβληθείσυμπληρώνοντας την αίτηση που ακολουθεί ή καλώντας στο 22810 82346 (εσωτερικό 105) το αργότερο έως τις 28 Νοεμβρίου 2014.

*Η πραγματοποίηση του σεμιναρίου απαιτεί την ελάχιστη συμμετοχή 25 ατόμων. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος  δεν αποτελεί αίτηση συμμετοχής για την οποία θα γίνει χωριστή επικοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως επικοινωνείτε με το τμήμα Επικοινωνίας & Κατάρτισης του Επιμελητηρίου στο τηλέφωνο 22810 82346 (εσωτ. 105) ή στη διεύθυνση estamiri@cycladescc.gr.

 Για να συμπληρώσετε τη σχετική αίτηση επισκεφθείτε το site του Επιμελητηρίου 

http://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1786&articleid=34931

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!