Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Σεμινάριο δημιουργικής γραφής «Aegean Arts Circle» στη Χώρα Άνδρου

60727666_1075115682698626_3261712792964562944_n

17 χρόνια συμπληρώνονται φέτος, από μία δημιουργική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δράση, το «Aegean Arts Circle», που διοργανώνεται από την κυρία Amalia Melis. Πρόκειται για μία ξεχωριστή συνάντηση συγγραφέων από όλο τον κόσμο σε ένα workshop δημιουργικής γραφής στην Άνδρο.

Στην ομάδα του workshop συμμετέχουν εννέα (9) συγγραφείς και εκπαιδεύτριά τους θα είναι, όπως και πέρυσι, η κυρία Kathryn “Kitsi” Watterson, βραβευμένη δημοσιογράφος και συγγραφέας εννέα (9) βιβλίων, εκ των οποίων τα τρία έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα των πλέον αξιοσημείωτων των «New York Times».

Τα προηγούμενα χρόνια το εργαστήριο γραφής γινόταν στο Γαύριο, φέτος, όμως, φιλοξενείται στο ξενοδοχείο «Anemomiloi Andros» στη Χώρα Άνδρου και διαρκεί δέκα ημέρες, από αύριο, Πέμπτη, 23 Μαΐου έως το Σάββατο, 1η Ιουνίου.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο, 25 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ανοιχτή για το κοινό, που θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου της συγγραφέως κυρίας Watterson και να συζητήσει μαζί της. Επίσης, θα προσφερθεί κέρασμα με κρασί, από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Στην ανοιχτή για το κοινό βραδιά, είναι καλεσμένοι και εκπρόσωποι του Δήμου Άνδρου, ο οποίος συγχαίρει και υποστηρίζει αυτήν τη δράση, που προάγει τις τέχνες, τον πολιτισμό και τον εναλλακτικό τουρισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: amalia@aegeanartscircle.com ή να καλέσετε στο 6977464754.
http://aegeanartscircle.blogspot.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!