Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Σεμινάριο “Grow Greek Tourism Online” της Google στο Επιμελητήριο Κυκλάδων σε απευθείας σύνδεση στην Άνδρο

Grow_Greek_Tourism_F809060590

Το Grow Greek Tourism Online αποτελεί πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και το ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και να τους εκπαιδεύσει σε διαδικτυακά εργαλεία. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2014 & 2015 σε 8 προορισμούς και πλέον εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα.

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, πραγματοποιούνται δωρεάν σεμινάρια σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, διάρκειας 1 – 1,5 ώρας. Στη Σύρο θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο σεμινάριο στις 19 Μαΐου από τις 18:00μ.μ έως τις 20:00μ.μ. στη συνεδριακή αίθουσα «Βαλμά» του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (οδός Αγ. Νικολάου 6 στην Ερμούπολη) με απευθείας σύνδεση μέσω τηλεδιάσκεψης με τα γραφεία-συνεδριακές αίθουσες σε Άνδρο, Μήλο και Τήνο.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πως μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ακόμα και με δωρεάν εργαλεία, δηλώστε συμμετοχή μιας και λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα αλλά και να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του Grow Greek Tourism Online εδώ.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!