Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Σεμινάριο Παρασκευής Σαπουνιών με τη Μαρία Σκαρλή στην Άνδρο

unnamed
Αυτό το Σαββατοκύριακο μαθαίνουμε να φτιάχνουμε σαπούνια!!!! Η Μαρία Σκαρλή, έρχεται για 2η φορά στο νησί μας, για να ολoκληρώσουμε το κύκλο «Φυτικά Παρασκευάσματα».
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι απαραίτητο να κάνετε κράτηση θέσης, καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.
Αναλυτικότερα:
Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015
16:00 – 19:00 Παρασκευή λευκού και πράσινου σαπουνιού ελαιόλαδου.
Ελάτε να μυηθείτε στα μαγικά μονοπάτια της παρασκευής σαπουνιού. Πώς από το λάδι που σας περισσεύει στο σπίτι μπορείτε μόνοι σας να φτιάξετε ένα μοσχομυρωδάτο σαπουνάκι που κρατάει μέσα του όλη την ελληνική παράδοση και υγεία.
Κόστος: 20€ +ΦΠΑ
 
Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015
***Για να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια της Κυριακής, είναι απαραίτητο ή να έχετε παρακολουθήσει το σεμινάριο του Σαββάτου, ή να γνωρίζετε ήδη πως παρασκευάζεται το σαπούνι ελαιόλαδου***
10:00 – 13:00 Παρασκευή σαπουνιού με πλούσιο αφρό, φυσικά χρώματα και αιθέρια έλαια.
Ελάτε να μυηθείτε στα μαγικά μονοπάτια της παρασκευής σαπουνιού. Θα φτιάξουμε σαπουνάκια με πλούσιο αφρό, χρώματα και αρώματα… Όλα φυσικά εννοείται! Πώς από τα λάδια που σας περισσεύουν στο σπίτι μπορείτε μόνοι σας να φτιάξετε μοσχομυρωδάτα σαπούνια με πολλές ευεργετικές ιδιότητες για το σώμα και το νου.
Κόστος: 20€ +ΦΠΑ
13:00 – 16:00 Παρασκευή υγρού σαπουνιού, αφρόλουτρου, σαμπουάν, απορρυπαντικού πλυντηρίου, απορρυπαντικού γενικής χρήσης.
Ελάτε να μυηθείτε στα μαγικά μονοπάτια της παρασκευής υγρού σαπουνιού. Θα μάθουμε να φτιάχνουμε υγρά καθαριστικά για το σπίτι μας, για τα ρούχα μας αλλά και για εμάς τους ίδιους. Θα παρασκευάσουμε υπέροχα σαμπουάν για όλους τους τύπους και τα προβλήματα των μαλλιών και πολύ ενυδατικά αφρόλουτρα με αιθέρια έλαια.
Κόστος: 20€ +ΦΠΑ
Κόστος Συμμετοχής για τη Κυριακή 30€+ΦΠΑ. Σύνολο Σ/Κ 50€+ ΦΠΑ.
Ειδικές τιμές για φοιτητές και άνεργους.
 
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο 6936120078.
 
Χορηγός Επικοινωνίας: AsterasRadio92
Χορηγός: Fast Ferries

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!