Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Σφηνάκια: Ανδριώτικα covid παραδείγματα προς αποφυγή

Ενώ διανύουμε το 2ο lockdown και οι περισσότεροι πολίτες έχουμε κάνει τρόπο ζωής τα μέτρα, ειδικά αυτό της χρήσης μάσκας σε εσωτερικούς χώρους, ακούς διάφορα μεμονωμένα περιστατικά που αδυνατείς να πιστέψεις ότι έχουν συμβεί.

Στο νησί μας, σε αυτή την μικρή και κλειστή κοινωνία, πριν μερικές μέρες συνέβη το εξής αδιανόητο σε σούπερ μάρκετ. Γιατρός -όχι ιδιώτης- μπήκε εντός καταστήματος χωρίς μάσκα. Έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις από το προσωπικό όχι μία αλλά τρεις φορές και μάλιστα όταν ζητήθηκε να επιλέξει ή να αποχωρήσει από το κατάστημα ή να βάλει μάσκα αρνήθηκε με την αιτιολογία αρχικά ότι θα ψωνίσει δυο πράγματα και θα φύγει. Σε μετέπειτα πίεση που ασκήθηκε για τη χρήση μάσκας, δικαιολογήθηκε προτάσσοντας την ιδιότητα του γιατρού, επισημαίνοντας πως ξέρει πως να προφυλαχτεί!!! 

Αντί λοιπόν ως γιατρός και εκπρόσωπος κρατικού οργανισμού να αποτελεί παράδειγμα, αδιαφορεί για το υποχρεωτικό μέτρο, φέρνοντας σε δύσκολη θέση  προσωπικό και πελάτες! 

Μικρές Ανδριώτικες covid ιστορίες προς απόλυτη αποφυγή!


 

Διαδώστε!

2 Σχόλια

  1. Amalia Melis

    Tragically irresponsible actions. Who cares if he is a doctor? He was not thinkibg of others. Perhaps 24 hours in an ICU hospital unit will help him remember the oath he took to protect, help and heal others.

    Reply
  2. Κώστας

    να κοινοποιηθεί το όνομα του, ώστε στη συνέχει να γίνει καταγγελία στον ιατρικό σύλλογο και στο υπουργείο υγείας και βέβαια να συλληφθεί άμεσα από την αστυνομία για αντικοινωνική συμπεριφορά και παραβίαση υγειονομικών κανόνων. Το αν θα αφαιρεθεί η άδεια άσκησης επαγγέλματος θα κριθεί. Επισημαίνω ότι αρκετοί Ανδριώτες, οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Αττικής όπου και εργάζονται βρίσκουν την ευκαιρία για σούρτα φέρτα στο νησί, εκθέτοντας τον ντόπιο πληθυσμό, ιδιαίτερα χωριά γερόντων σε κίνδυνο.

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!