Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Συγχαρητήρια από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη στον Πανναξιακό

a8cc9f184f44a0b31e329e3107b37821

O Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης  με σημερινή δήλωσή του συγχαίρει τις αθλήτριες, τον προπονητή και τη Διοίκηση της ομάδας  Βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού για τη πρόκρισή τους στους 16 του CEV ChallengeCup.

«Σε μια περίοδο γενικευμένης κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, η επιτυχία της Ναξιώτικης ομάδας, στέλνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας και αποδεικνύει περίτρανα ότι η δουλειά, το πείσμα και η επιμονή που χαρακτηρίζουν την ομάδα Βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού, είναι οι καθοριστικοί παράγοντες της κάθε επιτυχίας.

Αναγνωρίζω ότι η σπουδαία αυτή  πρόκριση είναι η επιβράβευση των προσπαθειών που έχετε καταβάλει, και νικώντας αντιπάλους, κόπωση και ταλαιπωρία καταφέρατε να μας κάνετε υπερήφανους, πρώτα τη Νάξο και στη συνέχεια όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Με την επιτυχία σας δημιουργείτε πρότυπα και αποδεικνύετε ότι το νεανικό πνεύμα σε συνδυασμό με την επίμονη προσπάθεια μπορεί να μεγαλουργήσει. Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Η συμπαράσταση  και οι ευχές όλων στις προσπάθειές σας  είναι δεδομένη».

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!