Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Συγχαρητήρια επιστολή προς το Δήμο Σίφνου και τη Δημοτική Tουριστική Επιτροπή από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

leontariths_george_11

Συγχαρητήρια επιστολή προς το Δήμο Σίφνου και τη Δημοτική   Τουριστική Επιτροπή για τις προσπάθειες που καταβάλλουν στην ανάδειξη και προβολή της Σίφνου, απέστειλε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

Όπως σημειώνει ο κ. Λεονταρίτης «Η αξιοποίηση των εγγενών πλεονεκτημάτων του τουριστικού αποθέματος  της Σίφνου ενισχύουν τις προσδοκίες μας  για την  περαιτέρω ανάπτυξη του ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος  για το νησί. Η πρωτοποριακή εφαρμογή  του ψηφιακού οδηγού στο δίκτυο μονοπατιών του νησιού σε τρεις γλώσσες εντάσσει δυναμικά τη Σίφνο στον ευρωπαϊκό χάρτη πεζοπορικού τουρισμού και ανοίγει το δρόμο υιοθέτησης της σημαντικής αυτής  υποδομής και για τα υπόλοιπα νησιά».

Για τον Αντιπεριφερειάρχη, «ο Δήμος, με τις δράσεις του έχει  αποκρυσταλλώσει ένα επιτελικό σχέδιο  ανάδειξης της  περαιτέρω ανάπτυξης του ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος για το νησί, στόχος που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη φιλοσοφία και τις προσπάθειες της Περιφερειακής Αρχής» για να καταλήξει : «Οι προσπάθειές μας προς αυτήν την κατεύθυνση θα είναι συνεχείς  και χαίρομαι ιδιαίτερα για το γεγονός ότι στη  «διαδρομή» αυτή, ο Δήμος Σίφνος αναδεικνύεται  σε πολύτιμο συνοδοιπόρο μας».

 

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!