Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

Συλλυπητήρια επιστολή Επιμελητηρίου Κυκλάδων για τον Στέλιο Βαμβακάρη

4830142

Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αγαπητού μας Στέλιου Βαμβακάρη. Είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε όχι σαν συνεργάτες, αλλά σαν φίλοι, μέσα από τη συνεργασία που είχαμε στο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου με τίτλο «Η Σύρα του Μάρκου Βαμβακάρη» που συνδιοργανώνουμε με το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης και να ξαναφέρουμε την οικογένεια του Μάρκου έστω και για λίγο, πιο κοντά στην πατρίδα τους, τη Σύρα.

Μαζί με εμάς, είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν και να τον αγαπήσουν κι όλοι οι Συριανοί που βρέθηκαν κοντά του εκείνες τις μέρες. Στη σκέψη μας, ο Στέλιος είναι ένας ακούραστος έφηβος, με δημιουργική ανησυχία, όνειρα και αισιοδοξία για το μέλλον και τον κόσμο. Η αγάπη του για τη μουσική στην οποία τάχθηκε από παιδί, τον έφερε σε ένα δικό του ιδιαίτερο δρόμο, που τον ακολούθησε και τον τίμησε σε όλη τη διαδρομή του.

Είχε να δώσει πολλά ακόμα, και στον κόσμο αλλά και στους συνεργάτες του που τον περιστοίχιζαν με αγάπη βλέποντας τον σαν φίλο, γονιό και καλοπροαίρετο σύμβουλο. Γλυκομίλητος, εγκάρδιος και γενναιόδωρος κέρδιζε από τις πρώτες στιγμές τον συνομιλητή, το συνεργάτη του, τον άνθρωπο που θα τύχαινε να καθίσει δίπλα του. Η Σύρος θρηνεί με βαθιά θλίψη σήμερα το Στέλιο. Δεχθείτε τα ειλικρινή συλλυπητήρια εκ μέρους όλων των Συριανών που εκπροσωπούμε.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!