Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Σύλλογος Εργαζομένων ΠΕ Κυκλάδων: «Πρέπει να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ, στην επιδίωξη των δανειστών να εξουδετερώσουν και να καταργήσουν τη δημοκρατία στη χώρα μας»

map_el

Σαν εργαζόμενοι που έχουμε νοιώσει καλά τη λιτότητα που έφεραν τα μνημόνια, το ασφυκτικό πλαίσιο της δήθεν «αξιολόγησης», βλέποντας πως μόνος δρόμος είναι ο δρόμος της αξιοπρέπειας και του αγώνα, λέμε όχι στους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα, όχι στη καταστροφική λιτότητα, όχι σε αυτούς που θέλουν τη δημοκρατία στο περιθώριο.

Στις 5 Ιουλίου, πρέπει να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα παίρνοντας μια απόφαση ιστορικής σημασίας μια απόφαση που θα καθορίσει τη ζωή μας, το μέλ­λον των παιδιών μας. Στις 5 Ιουλίου το δίλημμα είναι ξεκάθαρο, λέμε «Ναι» ή «Όχι» στην πρόταση που επιχειρούν να επιβά­λουν στην Ελλάδα οι δανειστές της.

Στην Ελλάδα και στους έλληνες δόθηκε ένα τελεσίγραφο, που διαιωνίζει την καταστροφική λιτότητα και υπονομεύει οποιαδήπο­τε δυνατότητα κοινωνικής ανακούφισης ή, ακόμα περισσότερο, οικονομικής ανάκαμψης για τη χώρα μας. Εάν δεν σταματήσει ο φαύλος κύκλος χρέος-λιτότητα-περισσότερο χρέος, δεν θα υπάρξει ελπίδα για την κοινωνία και την οικονομία. Η απάντησή μας στην πρόταση-εκβιασμό των δανειστών πρέπει να είναι ένα μεγάλο, ξεκάθαρο και υπερήφανο «ΟΧΙ».

Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου δεν καλούμαστε μόνο να απορρίψουμε ένα άδικο και καταστροφικό δημοσιονομικό πρόγραμμα. Πρέπει να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ, στην επι­δίωξη των δανειστών να εξουδετερώσουν και να καταργήσουν τη δημοκρατία στη χώρα μας.

Η ψήφος στις 5 Ιουλίου πρέπει να είναι έναν μεγάλο ΟΧΙ στην κατάλυση της δημοκρατίας μια ψήφος αντίστασης.

Δεν θα μας φοβίσουν οι εκβιασμοί, η τρομοκρα­τία, το οργανωμένο ψέμα, το κλείσιμο των τραπε­ζών. Τίπο­τα δεν κατακτήθηκε εύκολα και χωρίς κόπο. Δεν πρόκειται να μας  φοβίσουν για να συνθηκολογή­σουμε. Παραμένουμε ψύχραιμοι και αποφασισμέ­νοι. Λέμε δυνατά το μεγάλο μας ΟΧΙ.

Η ψήφος της ερχόμενης Κυριακής, είναι μια ψή­φος για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώ­πης. Πρέπει να πούμε ένα ΟΧΙ υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας σε αυτούς που θέλουν την Ελλά­δα ταπεινωμένη και υποτελή, χωρίς δυνατότητα να παίρνει η ίδια τις αποφάσεις που την αφορούν.Πρέπει να πούμε ένα αποφασιστικό και μεγαλόφω­νο ΟΧΙ σε αυτούς που θέλουν μια Ευρώπη εχθρική στη δημοκρατία, υποταγμένη στη διαρκή λιτότητα και τα δεσποτικά τους τελεσίγραφα.

Αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζόμενων – Ενωμένοι στους αγώνες

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!