Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου, 2020

Σημαντικά… αλλά αναπάντητα ερωτήματα θέτει προς το Δήμο Άνδρου ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Β. Αδάμης

Επιστολή προς τη Δημοτική Αρχή απέστειλε ο Σύμβουλος του Συνδυασμού «Άνδρος της Ζωής μας» κ. Βασίλης Αδάμης, ζητώντας να εισαχθούν προς συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σημαντικά θέματα που απασχολούν το νησί, στα οποία αν και επανειλημμένα έχει αναφερθεί γραπτώς, δεν έχει λάβει μέχρι σήμερα καμία απάντηση.

Αναλυτικότερα ο κ. Αδάμης αναφέρει: 

Προς
Κο Δήμαρχο Λοτσαρη Δημ.
Κο Πρόεδρο ΔΣ Μπαλλα Ελ.
Kα Αντιδήμαρχο Μακρη-Κοζανιτη Αθηνά
Κο Αντιδήμαρχο Γιαννιση Δημ.

Κύριοι, 

Παρακαλώ όπως έρθουν προς συζήτηση και ενημέρωση στο ΔΣ τα κάτωθι θέματα, για τα οποία έχω αποστείλει ήδη επιστολές προς το Δήμο, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχω καμία ενημέρωση και δεν έχουν έρθει προς συζήτηση στο ΔΣ.

1/ Με συνεχείς επιστολές μου στις 12/11/19,3/12/19,14/12/19,18/1/20, ζητώ να έρθει προς συζήτηση στο ΔΣ η απόφαση Νο 6/19 του τοπικού Γαυριου, με ΑΠ Δήμου Άνδρου 11302/16-10-19, στην οποία αναφέρεται:
α/ Δημιουργία δυο PARKING στις θέσεις, πρώην ξενοδοχείου Αφροδίτη και στο χώρο πέριξ αποθήκης αγροτικού συνεταιρισμού, πάνω από το σχολικού συγκρότημα Γαυριου.
β/ Προέκταση των πεζοδρομίων μπροστά από τα καταστήματα προς την θάλασσα,για να δοθεί λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα του Γαυριου και την ασφαλή διέλευση των πεζών.
Για όλες τις ανώτερό επιστολές μου, μέχρι σήμερα δεν μου έχει αποσταλεί Αριθ. Πρωτοκόλλου.

2/ Μέχρι σήμερα, δεν έχουμε ενημέρωση για την μελέτη που αφορά το κλειστό γυμναστήριο στο Γαυριο.

3/ Με επιστολές μου στις 5/2/20,7/2/20,13/4/20,25/4/20 ζητώ ενημέρωση για το συνολικό κόστος διαχείρισης των απορριμάτων για το 2019, για τις οποίες δεν μου έχει αποσταλεί ΑΠ και δεν έχω καμία απάντηση.

4/ Με επιστολή μου στις 7/3/20, ζητώ να συζητηθεί πρόταση του Δήμου, προς το Λιμενικό Ταμείο Τήνου Άνδρου, για σύνταξη μελέτης ΠΕΑΛ για την οποία δεν μου έχει αποσταλεί Α.Π.

5/ Με επιστολή μου στις 28/4/20, ζητώ να γίνουν ενέργειες από το Δήμο (ΑΠ 3518/28-4-20):

α/ Για τοποθέτηση νέων πινακίδων ένδειξης προορισμών σε όλα τα σημεία του νησιού,για την σωστή ενημέρωση των επισκεπτών σε προορισμούς κοινοτήτων,οικισμών, παραλιών, αρχαιολογικών χώρων, μοναστηριών, μουσείων, αξιοθέατων, κλπ και επίσης πινακίδων σήμανσης ΚΟΚ όπου απαιτείται.
β/ Την κατασκευή πεζοδρομίου από την είσοδο του Εμπειρικειου Γυμναστηρίου, μέχρι τον κινηματογράφο ΑΛΕΞ,για την ασφαλή πρόσβαση αθλητών,μαθητών και φιλάθλων.

Αδάμης Βασίλειος
Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης Άνδρος της Ζωής μας

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!