Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Συμμετοχή στο Περίπτερο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου: Μέχρι την Πέμπτη οι δηλώσεις συμμετοχής στην Διεθνή Έκθεση «Πανηπειρωτική 2016»

thumb_640
Μέχρι την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, μπορούν όσοι παραγωγοί της Άνδρου μεταποιούν ή και τυποποιούναγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) να δηλώσουν συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση «Πανηπειρωτική 2016», που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα από 14 μέχρι και 22 Μαΐου 2016. Σχετική πρόσκληση έχει απευθύνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία έχει μισθώσει περίπτερο, στο πλαίσιο της πολιτικής της για τη διασύνδεση των τοπικών προϊόντων με τον τουρισμό.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης, Φιλήμων Ζαννετίδης, αναφέρονται τα εξής:
 
«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο διασύνδεσης των τοπικών προϊόντων με το τουριστικό προϊόν της, πρόκειται να συμμετέχει στη Διεθνή  Έκθεση “ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2016”, που θα πραγματοποιηθεί  14-22 Μαΐου 2016 στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, στα Ιωάννινα. 
Η Περιφέρεια αναγνωρίζοντας τη σημασία του τουρισμού για τον τόπο μας και έχοντας ως κύριο μέλημα την προβολή και την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων, καθώς και την αναγκαιότητα διασύνδεσης των προϊόντων του Πρωτογενούς τομέα και του Τουρισμού, σχεδιάζει και πραγματοποιεί έναν μακροχρόνιο στόχο, που δεν είναι άλλος από τον συνδυασμό της πλούσιας τουριστικής δυναμικής της με τον πλούσιο πρωτογενή της τομέα.
Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ., να το δηλώσουν το αργότερο έως την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα (http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=7014 ). 
Διευκρινίζεται πως μετά την 24/03/2016 καμία Δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν οπωσδήποτε τον χώρο ενδιαφέροντός τους (χονδρική ή λιανική, όχι και τους δύο χώρους) διότι η Π.Ν.ΑΙ. προτίθεται να μισθώσει και χώρο στη χονδρική, όπου οι παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναντήσεις Business to Business.
Λόγω των περιορισμένων θέσεων που εξασφαλίσαμε, η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάση κριτηρίων όπως πιστοποίηση προϊόντων, τυποποίηση, παραγωγική δυναμικότητα, και ιδιαιτερότητα.
Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241360567 κ. Τάνια Ρούσσου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων  για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και 2281082380 κ. Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων».

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!