Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στη διαμόρφωση των νέων δρομολογίων ζητά ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτρης Λοτσάρης

φωτογραφία 2

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 στις 12:15 μ.μ., ο Έπαρχος Άνδρου  κ. Δημήτριος Λοτσάρης παρέστη στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.) που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού στον Πειραιά (Ακτή Βασιλειάδη).

Ο Έπαρχος Άνδρου επεσήμανε τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στους Ανδριώτες η διακοπή των  ενδοκυκλαδικών δρομολογίων σύνδεσης της Άνδρου με τη Σύρο, οι οποίοι  αναγκάζονται για την ρύθμιση των υποθέσεών τους με τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Δικαστήρια και το Νοσοκομείο Σύρου να βιώνουν επιπρόσθετη ταλαιπωρία με την αλλαγή πλοίων με ενδιάμεσο σταθμό την Τήνο και να επιβαρύνονται οικονομικά με την υποχρεωτική διανυκτέρευσή  τους στη Σύρο ακόμα και για μία απλή συναλλαγή. 

Επίσης στο πλαίσιο σχεδιασμού των ενδοκυκλαδικών δρομολογίων του Νοεμβρίου 2015 ζήτησε να υπάρξει συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στη διαμόρφωση των νέων δρομολογίων και τέλος δήλωσε την αντίρρησή του στο προτεινόμενο δρομολόγιο αναχώρησης κάθε Τετάρτη από Άνδρο ώρα 9.30 π.μ. με προορισμό τη Σύρο, διότι και πάλι δεν εξυπηρετείται η αυθημερόν μετάβαση και επιστροφή των Αδριωτών στο νησί.

φωτογραφία 1

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!