Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Συμβουλές: Για να μην γίνουν τα βραστά κολοκυθάκια… ξενέρωτα

kolokythakia-vrasta
Κείμενο ΆΓΓΕΛΟΣ ΡΕΝΤΟΥΛΑΣ

Ένα λάθος που συνηθίζουμε να κάνουμε όταν βράζουμε κολοκυθάκια είναι ότι κόβουμε τις δύο άκρες τους.

Έτσι, όμως, το νερό εισχωρεί στη σπογγώδη σάρκα του κολοκυθιού από την κομμένη επιφάνεια και έτσι τα κολοκυθάκια «νερουλιάζουν» και η γεύση τους γίνεται τελείως άτονη. Επομένως, τα βράζουμε ολόκληρα, χωρίς να κόψουμε τις άκρες τις οποίες αφαιρούμε μετά το βράσιμο.

Πηγή: Γαστρονόμος

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!