Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Συμβουλές: Πώς θα κάνουμε τα λαδερά μας λιγότερο λαδερά

ladero-patates-giaxni
Κείμενο ΆΓΓΕΛΟΣ ΡΕΝΤΟΥΛΑΣ

Αντί να τσιγαρίσουμε το κρεμμύδι στην αρχή με λάδι, το αχνίζουμε με ελάχιστο νερό μέχρι να μαλακώσει κάπως. Μετά, προσθέτουμε τα λαχανικά, τα αχνίζουμε κι αυτά λίγο και εν συνεχεία ρίχνουμε με τη σειρά που το κάνουμε συνήθως τα υγρά του μαγειρέματος (νερό, κρασί, ζωμός), την ντομάτα (φρέσκια, κονσέρβας ή πελτέ) και τα μυρωδικά.

Προσθέτουμε λάδι κατά βούληση στο τέλος του μαγειρέματος ή κατ’ ευθείαν στα πιάτα.

Πηγή: Γαστρονόμος

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!