Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας – Ανάπτυξης και Τουρισμού

a46223d8-258d-48d0-ac16-0e61565c6f3d

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας – Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Αντώνη Παπαδεράκη είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος και ο Προϊστάμενος του Τμήματος  Εμπορίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Σιγάλας, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν  στα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην  καταπολέμηση του παραεμπορίου, στην εντατικοποίηση των ελέγχων της αγοράς ενόψει Πάσχα  καθώς και ζητήματα που άπτονται της προσπάθειας τόνωσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας και της προστασίας των καταναλωτών.

Με κοινή συνισταμένη την πεποίθηση πως η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα μπορεί να αποτελέσει μοχλό επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να υπάρχει «ανοιχτός δίαυλος» επικοινωνίας και συνεχής συνεργασία.

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!