Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Συνάντηση δημάρχου Θήρας με την αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού

Ζωρζος

Ο Δήμαρχος Θήρας κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα, συναντήθηκε στις 8 Ιουνίου 2015 με την Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στο γραφείο της στην Αθήνα.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε στην Υπουργό την πρωτοβουλία του νησιού μας «Σαντορίνη όλο το χρόνο» και τις δράσεις που προβλέπονται σχετικά με την κίνηση αυτή.

Η Υπουργός εξεδήλωσε μεγάλο ενδιαφέρον για αυτή την πρωτοβουλία και δεσμεύτηκε ότι θα την υποστηρίξει με κάθε πρόσφορο τρόπο. Άλλωστε αν δεν είχε προγραμματίσει ταξίδι στην Κίνα την ίδια χρονική περίοδο με την πραγματοποίηση της επικείμενης ημερίδας «Σαντορίνη όλο το χρόνο», θα τιμούσε την πρωτοβουλία με την παρουσία της.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε επίσης την Υπουργό για το θέμα της μαρίνας της Σαντορίνης και σχετικά με την έγκριση που πρέπει να λάβει και από το Υπουργείο Τουρισμού και εντός των επόμενων ημερών θα αποσταλεί στο Υπουργείο ο πλήρης φάκελος της προμελέτης.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν στον κορεσμό της Σαντορίνης ως τουριστικού προορισμού και έγινε ειδική αναφορά στο μεγάλο ζήτημα της φέρουσας ικανότητας του νησιού.

Πηγή: http://www.koinignomi.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!