Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

Συνάντηση των επικεφαλής για το debate στο Δημαρχείο Άνδρου

bodylanguage_amycuddy1

Έπειτα από πρόσκληση που απηύθυνε ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης,  πραγματοποιήθηκε σήμερα, 22 Απριλίου 2019, στο Δημαρχείο Χώρας Άνδρου, συζήτηση των επικεφαλής των υποψήφιων συνδυασμών στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές  με θέμα τη διεξαγωγή debate.

Παρόντες ήταν οι κ.κ. Θεοδόσης Σουσούδης, Ιωάννης Καπάκης, Ελευθέριος Μπάλλας, και Δημήτρης Γιαννίσης. Μοναδικός απών ήταν ο κ. Δημήτρης Λοτσάρης, ο οποίος σε ανακοίνωσή του, δήλωσε ότι δεν θα παρευρεθεί στη συνάντηση.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι όροι διεξαγωγής του debate, που αφορούν την ημέρα και ώρα διεξαγωγής, την τοποθεσία, την ατζέντα των θεμάτων και την επιλογή των δημοσιογράφων/συντονιστών του πολιτικού διαλόγου μεταξύ των υποψηφίων.

Οι επικεφαλής αντάλλαξαν απόψεις και συμφώνησαν  η διεξαγωγή του debate να γίνει μετά την τελική ημερομηνία κατάθεσης των συνδυασμών («την 12η ώρα βραδινή της 5ης Μαΐου 2019»), προκειμένου το τοπίο να είναι ξεκάθαρο όσον αφορά τους υποψήφιους.  Έτσι, ύστερα από συζήτηση, κατέληξαν να γίνει στις  15 Μαΐου 2019, και ώρα 19:00, ενώ ως τοποθεσία ορίστηκε η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Άνδρου.

Να σημειωθεί ότι έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση των επικεφαλής, την Τρίτη, 30 Απριλίου -μετά το Πάσχα- και ώρα 12:00 μ.μ., στο Δημαρχείο Άνδρου.

Η ανακοίνωση του κ. Δημήτρη Λοτσάρη

Για τις μεθοδεύσεις του ντιμπέιτ

Προ καιρού μετά από πρωτοβουλία και πρόταση του Δημάρχου κ. Θεοδόση Σουσούδη και του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Λευτέρη Μπάλα, είχαμε συμφωνήσει ως ημέρα διεξαγωγής του ντιμπέιτ, την 22α Απριλίου. Με έκπληξη ο κ. Σουσούδης επικοινωνώντας τελευταία στιγμή μαζί μου, μου ανακοίνωσε ότι προτίθεται να αλλάξει εκ νέου την ημέρα του ντιμπέιτ.

Του εξήγησα πως μετά τις 4 Μαΐου και για το επόμενο 10ήμερο η παράταξή μας έχει βγάλει πρόγραμμα εκδηλώσεων και του ζήτησα να παραμείνει η συμφωνηθείσα ημερομηνία, γιατί όσο πλησιάζει η μέρα των εκλογών τόσο λιγότερη σημασία θα έχει να γίνει το ντιμπέιτ.

Με βάση τα παραπάνω διευκρινίζω πως αποδέχομαι να συμμετάσχω στο ντιμπέιτ όπως το ζητάει ο κ. Σουσούδης, καθώς και την πρόταση του κ. Μπάλλα να πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Κορθίου, ή όπου αλλού θέλουν όλοι οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι μου. Μπορώ όμως να το κάνω μετά τις 14 Μαΐου σε όποια ημερομηνία από κοινού καθορίσουμε και αφού βάλουμε κοινά αποδεκτούς όρους.

Δεν θα παρευρεθώ στην σημερινή συνάντηση, που μόνοι σας ορίσατε, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις μεθοδεύσεις και τις καθυστερήσεις του κ. Σουσούδη.

        Δημήτρης Λοτσάρης

Υποψήφιος Δήμαρχος Άνδρου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!