Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Συνάντηση του Χ. Κόκκινου με αυτοδιοικητικά στελέχη της Αρνίθας

thumb_640

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο κ. Μανουσάκη Γεώργιο και το στέλεχος του Δ.Δ. Αρνίθας κ. Νικολάου στα γραφεία της Π.Ν.Αι. στη Ρόδο.

Κατά τη σύσκεψη έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα προμήθειας νερού που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής από τις παρακείμενες πηγές και το ζήτημα της παράνομης βοσκής. Έγινε επίσης αναφορά και στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ασχολούμενοι με τον πρωτογενή τομέα κάτοικοι της περιοχής.

Ο κ. Χ. Κόκκινος πρότεινε μια σειρά από ενέργειες που θα ενεργοποιήσουν την Α.Δ.Α., το Δήμο Ρόδου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τη Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. και τις λοιπές αρμόδιες Δημόσιες Υπηρεσίες των οποίων απαιτείται η συνεργασία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της διανομής νερού, το οποίο είναι αγαθό κοινής ωφελείας.

Τέλος, για τα υπόλοιπα ζητήματα συμφωνήθηκαν οι κοινές ενέργειες που επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν, ώστε να αντιληφθεί και να «πιεστεί» η κεντρική εξουσία για τις ειδικές συνθήκες νησιωτικότητας, αλλά και για τα ιδιαίτερα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για τους κατοίκους της υπαίθρου της Ρόδου.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!