Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Συνάντηση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Πολιτικής Πρωτογενούς Τομέα με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου

ΦΩΤΟ

Με το Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Θωμά Μπέγκα συναντηθήκαν σήμερα το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Πολιτικής Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, οι οποίοι βρίσκονται από το πρωί στην πρωτεύουσα της Ηπείρου προκειμένου να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη Διεθνή Έκθεση «Πανηπειρωτική 2016», τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν αύριο το απόγευμα, με τις εργασίες της να ολοκληρώνονται την Κυριακή 22 Μαΐου στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τον τουρισμό και την προβολή και προώθηση των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων των Κυκλάδων, της Δωδεκανήσου και των Ιωαννίνων, ενώ έγινε ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τη συνεργασία τους σε οικονομικό, τουριστικό και πολιτιστικό επίπεδο.

φωτο 2

Λίγη ώρα αργότερα οι εκπρόσωποι του Νοτίου Αιγαίου συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη με την ίδια ατζέντα και με σημείο αναφοράς την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των δύο Περιφερειών.

Απόψε στις 20:30 υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο  Grand Saray Hotel θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση για την Aegean Cuisine, όπου θα παρουσιαστεί ο γαστρονομικός πλούτος των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου με προσκεκλημένες τις Τοπικές Αρχές της Περιφέρειας Ηπείρου, τους συμμετέχοντες Φορείς, Εκθέτες και πλήθος κόσμου.

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!