Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Συνάντηση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με τους λογιστές του Νομού

epimelitirio

Συνάντηση μεταξύ της διοίκησης και των στελεχών των υπηρεσιών Μητρώου και Γ.Ε.ΜΗ. του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και των λογιστών του Νομού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου στη Σύρο με ταυτόχρονη σύνδεση και με τα γραφεία στα νησιά Άνδρος, Μήλος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Σαντορίνη, Τήνος, η οποία μεταδόθηκε και μέσω livestreaming από το κανάλι του Επιμελητηρίου στο youtube.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση από κοντά θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων των λογιστών και σχετίζονται άμεσα με τις συναλλαγές τους με το Επιμελητήριο Κυκλάδων με στόχο τη βελτίωση της μεταξύ τους συνεργασίας και την αμοιβαία διευκόλυνση ώστε και η εξυπηρέτηση των πελατών των λογιστών που είναι ταυτόχρονα και μέλη του Επιμελητηρίου να πραγματοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κ

ατά τη διάρκεια της συνάντησης οι λογιστές ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις δράσεις του Επιμελητηρίου ώστε να γίνει κατανοητός σε όλους ο ρόλος του ως πολύτιμος και αξιόπιστος συνεργάτης και σύμβουλος των κυκλαδικών επιχειρήσεων και η συμβολή του στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας με γνώμονα την εξωστρέφεια και τις νέες προοπτικές, σε κλίμα υγιούς ανταγωνισμού.

Επίσης έγινε αναλυτική ενημέρωση για θέματα νομοθεσίας περί εταιρειών καθώς και για θέματα που αφορούν το Γ.Ε.ΜΗ. Η συζήτηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα συνεργασίας. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν και τόνισε τη σημασία τέτοιων συναντήσεων που συμβάλλουν στη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών με γνώμονα το συμφέρον και την εξυπηρέτηση των πελατών των λογιστών και μελών του Επιμελητηρίου.

Από την πλευρά τους οι λογιστές επεσήμαναν τις δυσκολίες στην διαχείριση των υποθέσεων Μητρώου και Γ.Ε.ΜΗ. και αναγνώρισαν τη συμβολή των στελεχών του Επιμελητηρίου και τη βοήθεια που τους παρέχουν για την αντιμετώπιση των δυσκολιών αυτών. Επίσης, έθεσαν διάφορα ερωτήματα που προέκυψαν από τις πρόσφατες αλλαγές στη νομοθεσία και κατέθεσαν και τις δικές τους προτάσεις για τη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών.

Τέλος, το Επιμελητήριο Κυκλάδων δήλωσε ότι προτίθεται στο άμεσο μέλλον να οργανώσει εξειδικευμένες συναντήσεις με τα στελέχη του Επιμελητηρίου που ασχολούνται με θέματα Μητρώου και Γ.Ε.ΜΗ. για την καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωσή των λογιστών.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!