Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Συναντήσεις ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης μαθητών και πολιτών σε θέματα ανακύκλωσης και κομποστοποίησης προετοιμάζει ο Δήμος Άνδρου

39555

Εκστρατεία ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης  μαθητών και πολιτών σε θέματα ανακύκλωσης και κομποστοποίησης προετοιμάζει ο Δήμος Άνδρου με κυρίαρχο στόχο την ενεργοποίηση δράσεων που στοχεύουν στη μείωση των απορριμάτων στο νησί.

Σε σχετική ανάρτησή του σε Μέσο Κοινωνική Δικτύωσης ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης καλεί όλους τους Ανδριώτες να συμμετάσχουν στις ενημερωτικές συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Άνδρο όσο και στην Αθήνα για όσους πολίτες δεν κατοικούν μόνιμα στο νησί.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Σουσούδη έχει ως εξής:

Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων μας και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα πραγματοποιηθούν στο νησί μας συναντήσεις ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών και των πολιτών σε θέματα ανακύκλωσης και κομποστοποίησης.

Προσκαλούμε όλους τους κατοίκους να ανταποκριθούν στην ανωτέρω πρόσκληση με τη συμμετοχή τους σε δράσεις που στοχεύουν στη μείωση των απορριμμάτων στο νησί μας.

Με δεδομένο το μεγάλο και αντικειμενικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με την διαχείριση των απορριμμάτων μας και μέχρι την χωροθέτηση ΧΥΤΥ, κρίνεται απαραίτητο να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι, προκειμένου να καταφέρουμε να μειώσουμε στο μέγιστο, τον όγκο των απορριμμάτων μας

Οι ακριβείς ημερομηνίες ενημέρωσης θα ανακοινωθούν σύντομα με επίσημη ανακοίνωση του Δήμου.

Οι συναντήσεις ενημέρωσης θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα σχολεία του νησιού και σε όλες τις δημοτικές ενότητες, μέσα στον Δεκέμβρη.
Τον Ιανουάριο θα γίνει η ενημέρωση στην Αθήνα για τους Ανδριώτες που δεν κατοικούν μόνιμα στο νησί.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!