Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Συνεχίζεται η διαβούλευση με τους φορείς για την ανάδειξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως «Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019

0.02.01.d4385a06402f8ed9ae73c9f719be885a9501795c4a4a720bae1f69615875db49_full

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Λέρο η διαβούλευση για την υποψηφιότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης το 2019, παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Πολιτικής Πρωτογενούς Τομέα κ. Ζαννετίδη, του Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου κ. Γιάννη Θεμέλαρου, της επικεφαλής της επιτροπής διεκδίκησης του τίτλου κ. Χάιντι Λαζάνη, τοπικών φορέων και στελεχών της Περιφέρειας.

leros_2

Τα μέλη της επιτροπής  υποψηφιότητας της Περιφέρειας ενημέρωσαν τους τοπικούς φορείς για τους στόχος που έχει θέσει η Περιφερειακή αρχή μέσω της διεκδίκησης του τίτλου και συζήτησε μαζί τους τις σκέψεις, τις προτάσεις και τις ιδέες τους.

Το έντονο ενδιαφέρον και η συμμετοχή στην διαδικασία από μέρους των τοπικών παραγόντων, των ανθρώπων που ασχολούνται με τον τουρισμό, τους ανθρώπους της εκπαίδευσης και της υγείας είναι το πρώτο βήμα επιτυχίας του εγχειρήματος καθώς απώτερος στόχος είναι η σύνθεση απόψεων και η συνεργασία όλων των κοινωνικών εταίρων.

leros_1

Η διαβούλευση για την κατάθεση του φακέλου υποψηφιότητας θα συνεχιστεί με επόμενους προορισμούς τη Σύρο, την Κω, τη Μήλο,  την Κάλυμνο και τη Νάξο, τις αμέσως επόμενες ημέρες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!