Κυριακή, 11 Ιουνίου, 2023

Συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Άνδρου

Dimos3_11

Την ερχόμενη  Τρίτη 28 Ιουνίου  και ώρα 13:00 μ.µ., αναμένεται να συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Άνδρου.

Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν έχουν ως εξής:  

Θέµα 1: Λήψη απόφασης αναφορικά με την «Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών αριθμών δαπανών του προϋπολογισμού εξόδων 2016».

Θέµα 2: Λήψη απόφασης αναφορικά με την «Έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης, την έγκριση της μελέτης και τη διαμόρφωση των όρων διακήρυξης για την διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού «Υπηρεσίες ανακύκλωσης – κομποστοποίησης Δήμου Άνδρου».

Θέµα 3: Λήψη απόφασης αναφορικά με την «Έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης, την έγκριση της μελέτης και τη διαμόρφωση των όρων διακήρυξης για την διενέργεια Ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Υπηρεσίες καθαριότητας κοινοχρήστων χώρων Δήμου Άνδρου»

Θέµα 4: Λήψη απόφασης αναφορικά με την «Επαναϋποβολή και έγκριση της Έκθεσης υλοποίησης του Προϋπολογισµού ∆ήµου Άνδρου Α’ Τριµήνου έτους 2016».

Θέµα 5: Λήψη απόφασης αναφορικά με τον «Καθορισμό των όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης, για την εγκατάσταση και λειτουργία μη μόνιμης κατασκευής λούνα παρκ στη Δ.Κ. Άνδρου».

Θέµα 6: Λήψη απόφασης αναφορικά με τον «Καθορισμό των όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης, για την εγκατάσταση και λειτουργία ΑΤΜ στην Τ.Κ. Γαυρίου».

Θέµα 7: Λήψη απόφασης αναφορικά με την «Έγκριση πρακτικού και την κατακύρωση της από 13/6/2016 δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης τμημάτων αιγιαλών και παραλίας του Δήμου Άνδρου».

Θέµα 8: Λήψη απόφασης αναφορικά με την «Έγκριση πρακτικού και κατακύρωση της από 23/6/2016 Επαναληπτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης τμημάτων αιγιαλών και παραλίας του Δήμου Άνδρου».

Θέµα 9: Λήψη απόφασης αναφορικά με την Έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και την απευθείας ανάθεση του έργου: «Διαμόρφωση αύλειου χώρου Νηπιαγωγείου Μπατσίου».

Θέµα 10: Λήψη απόφασης αναφορικά με την «Έγκριση δαπανών από Παγία Προκαταβολή».

Θέµα 11: Λήψη απόφασης αναφορικά με «Αποδεσμεύσεις πιστώσεων».

Θέµα 12: Λήψη απόφασης αναφορικά με την «Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016».

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!