Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Άνδρου

dimos

Την ερχόμενη Τετάρτη 25 Μαΐου αναμένεται να συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Άνδρου.

Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν έχουν ως εξής:  

Θέµα 1ο :  Λήψη απόφασης αναφορικά με την «Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών αριθμών δαπανών του προϋπολογισμού εξόδων 2016».

Θέµα 2οΛήψη απόφασης αναφορικά με την «Έκθεση υλοποίησης του Προϋπολογισμού Δήμου Άνδρου Α’ τριμήνου έτους 2016».

Θέµα 3οΛήψη απόφασης αναφορικά με την «Έγκριση της δαπάνης τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και τη διαμόρφωση των όρων διακήρυξης για την διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την υπηρεσία «Υπηρεσία δεματοποίησης απορριμμάτων».

Θέµα 4οΛήψη απόφασης αναφορικά με «Αποδεσμεύσεις πιστώσεων».

Θέµα 5οΛήψη απόφασης αναφορικά με τον «Τρόπο έκδοσης Βεβαιωτικών καταλόγων Ύδρευσης παρελθόντων ετών (2011-2014) στη Δ.Ε. Υδρούσας».

Θέµα 6οΛήψη απόφασης αναφορικά με την «Αποδοχή δωρεάς».

Θέµα 7οΛήψη απόφασης αναφορικά με την «Έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και την απευθείας ανάθεση του έργου:  Αποκατάσταση λιθοδομών στην Τ.Κ. Λαμύρων».

Θέµα 8οΛήψη απόφασης αναφορικά με την «Έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και την απευθείας ανάθεση του έργου:  Συντήρηση παλαιού μονοπατιού στην οικισμό Κουρέλι της Τ.Κ. Μεσαριάς».

Θέµα 9οΛήψη απόφασης αναφορικά με την «Έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και την απευθείας ανάθεση του έργου:  Πλακόστρωση δρόμων στον οικισμό Φάλλικα της Τ.Κ. Μεσαριάς».

Θέµα 10οΛήψη απόφασης αναφορικά με την «Έγκριση της δαπάνης, τη διάθεση της αναγκαίας πίστωσης και την απευθείας ανάθεση του έργου:  Ανακαίνιση Δημοτικού Σχολείου οικισμού Ζαγανιάρι της Τ.Κ. Μεσαριάς».

Θέµα 11οΛήψη απόφασης αναφορικά με την «Διόρθωση τιμών ζωνών για εφαρμογή ΤΑΠ καθώς και καθορισμός νέων τιμών».

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!