Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας – Προς έγκριση η Μίσθωση μηχανημάτων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών στο οδικό δίκτυο Άνδρου

αρχείο λήψης

Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου αναμένεται να συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι και η έγκριση όρων δημοπράτησης για την διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Μίσθωση μηχανημάτων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πλημμύρων, καταπτώσεων κλπ. στο οδικό δίκτυο Π.Ε. Άνδρου», ποσού 46.400 ευρώ.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/12/2014 και ώρα 11:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας  στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012  με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα

 1. Έγκριση όρων δημοπράτησης και ορισμού επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Αποπεράτωση περιβάλλοντα χώρου πιλοτικού προγράμματος ολικής ανακύκλωσης Χάλκης».
 2. Έγκριση όρων δημοπράτησης και ορισμού επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Συντήρηση κτιρίων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου».
 3. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας του έργου: «Συντήρηση οδικού δικτύου Καλύμνου».
 4. Έγκριση όρων δημοπράτησης και ορισμού επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Αποκαταστάσεις από πλημμύρες Ν. Κιμώλου».
 5. Έγκριση όρων δημοπράτησης του έργου: «Άρση καταπτώσεων και καθαρισμός τάφρων στο οδικό επαρχιακό δίκτυο Νάξου (χρήση 2014)».
 6. Έγκριση όρων δημοπράτησης για την διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Μίσθωση μηχανημάτων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πλημμύρων, καταπτώσεων κλπ. στο οδικό δίκτυο Π.Ε. Τήνου», ποσού 46.400,00€, με Φ.Π.Α.
 7. Έγκριση όρων δημοπράτησης για την διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Μίσθωση μηχανημάτων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πλημμύρων, καταπτώσεων κλπ. στο οδικό δίκτυο Π.Ε. Νάξου», ποσού 46.400,00€, με Φ.Π.Α.
 8. Έγκριση όρων δημοπράτησης για την διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Μίσθωση μηχανημάτων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πλημμύρων, καταπτώσεων κλπ. στο οδικό δίκτυο Π.Ε. Άνδρου», ποσού 46.400,00€, με Φ.Π.Α.
 9. Έγκριση όρων δημοπράτησης για την διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Μίσθωση μηχανημάτων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πλημμύρων, καταπτώσεων κλπ. στο οδικό δίκτυο των Π.Ε. Σύρου, Μυκόνου – Πάρου», ποσού 46.400,00€, με Φ.Π.Α.
 10. Έγκριση όρων δημοπράτησης για την διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Μίσθωση μηχανημάτων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πλημμύρων, καταπτώσεων κλπ. στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Κέας – Κύθνου», ποσού 46.400,00€, με Φ.Π.Α.
 11. Έγκριση 3ης παράτασης προθεσμίας περαιώσεως του έργου: «Συντήρηση Δημοτικού οδικού δικτύου του Δήμου Πάρου Νομού Κυκλάδων» αναδόχου Δομική Εφαρμογή Ε.Π.Ε.
 12. Έγκριση Δαπάνης σύνδεσης με το Δημοτικό δίκτυο ύδρευσης του Δ. Κέας για το έργο: «Κατασκευή Δημοτικού σχολείου Ν. Κέας».
 13. Ορθή επανάληψη της αριθ. 289/2014 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής , «Πρακτικών δημοπρασίας του έργου: Επισκευή υφιστάμενου τμήματος λιμένα Μέριχα νήσου Κύθνου».
 14. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης των οικονομικών προσφορών του πρόχειρου διαγωνισμού προμήθειας τριών δεξαμενών νερού.
 15. Έγκριση πρακτικού επιτροπής για καταγραφή, χαρακτηρισμού άχρηστου υλικού των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου (ν. Δωδεκανήσου).
 16. Έγκριση πρακτικού (επικαιροποίησης προσφερομένων ειδών) για την προμήθεια ειδών εργαστηρίου των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
 17. Έγκριση τροποποίησης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών σχολικού έτους 2014 – 2015.
 18. Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού (νέων αναγκών) μεταφοράς μαθητών σχολικού έτους 2014- 2015.
 19. Δικαστικές υποθέσεις.
 20. Έγκριση Δράσεων Αθλητισμού – Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
 21. Έγκριση τροποποίησης Δράσεων Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
 22. Έγκριση διαφόρων δαπανών – διάθεσης πιστώσεων.
 23. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ. Περιφερειάρχη.
 24. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. Αντιπεριφερειαρχών.
 25. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. Περιφερειακών Συμβούλων.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!