Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Συνεργασία Περιφέρειας – Δήμου Άνδρου για την καταπολέμηση των κουνουπιών

γγγγ

Την 26η Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο το 12ο Περιφερειακό Συμβούλιο με 32 θέματα ημερήσιας διάταξης. Το 30o θέμα αφορούσε την Άνδρο, και συγκεκριμένα την Σύναψη Προγραμματικής Σύµβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ∆ήµου Άνδρου για το έργο «Πρόγραµµα Καταπολέμησης Κουνουπιών για τα έτη 2020 – 2023 στον Νοµό Κυκλάδων».

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των ποσό των εβδομήντα τεσσάρων χιλιάδων τετρακοσίων Ευρώ (74.400,00 €) για την περίοδο των τεσσάρων ετών συνολικά:  18.600,00 € ανά έτος και  2325,00 € ανά κύκλο εργασιών (εφαρμογών), συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% σε όλα τα προαναφερόμενα ποσά.

Το αντικείμενο της παρούσας προγραμματικής σύμβασης αποτελεί η συνεργασία της Περιφέρειας και του Δήμου Άνδρου για την καταπολέμηση των κουνουπιών, την αντιμετώπιση προβλημάτων όχλησης και μόλυνσης προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία των πολιτών και επισκεπτών στο νησί.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από το Δήμο Άνδρου λόγω α) της ιδιαίτερης γνώσης των περιοχών που χρήζουν  εφαρμογής στα όρια της χωρικής αρμοδιότητας του και β) την καλύτερη παρακολούθηση υλοποίησης του έργου, 

Το έργο θα υλοποιηθεί   στα έτη 2020 -2023 και θα εφαρμοστεί στις περιοχές που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

Α/Α

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ

1

ΓΑΥΡΙΟ

ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ

2

ΜΠΑΤΣΙ

ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΡΕΜΑΤΩΝ  ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ

3

ΟΡΜΟΣ ΚΟΡΘΙΟΥ

ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΡΕΜΑΤΩΝ  ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΣΑ ΡΩΓΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ

4

ΚΑΤΑΚΟΙΛΟ

ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ

5

ΑΝΔΡΟΥ

ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΟΡΤΙΟΥ ΝΕΙΜΠΟΡΙΟΥ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ.

6

ΣΤΕΝΙΕΣ

ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΥΔΑΤΑ

 

Γραφείο Επάρχου

Διαδώστε!

1 Σχόλιο

  1. ΑΞΙΟΙ

    Θαύμα, θα σταματήσουμε να ξινομαστε. .μια ευγενική χορηγία της περιφέρειας που συνεργάζεται τοοοοσο υπεροχα με τον Δήμο.
    Άντε, με το καλό να εξοντώσουν και τις μύγες.

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!