Κυριακή, 11 Ιουνίου, 2023

Σκέφτομαι, άρα υπάρχω Νο2 – 25/3/2016

Σκέψεις

ΕΛΛΑΔΑ

– Χρόνια μας Πολλά αδέλφια. Ελάτε, μην ντρέπεστε. Δεν είναι φασιστικό ούτε ακροδεξιό να ευχηθείς σε μια εθνική γιορτή. Σήμερα όλοι οι Έλληνες απανταχού στον κόσμο γιορτάζουμε. Σαν σήμερα ξεκίνησε ο Αγώνας για την Ελευθερία και την καταπολέμηση του Τουρκικού ζυγού. Εδώ και 195 χρόνια είμαστε ανεξάρτητοι κι ελευθεροι! (Είμαστε;)

– Απαντάει στο ερώτημα ο μέγιστος ΚΥΡ

ΚΥΡ-25-03-16-605x350

– Παρακολούθησα την κεντρική στρατιωτική παρέλαση των Αθηνών. Σαν να ξαναζώ τη στρατιωτική μου θητεία. Ίδια όπλα…

– Μια ολόκληρη γειτονιά ξεσηκώθηκε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Λίγη ώρα πριν αλλάξει η ημέρα και ξεκινήσει ο επίσημος εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου ένοικος πολυκατοικίας αποφάσισε να κρεμάσει στο μπαλκόνι του την τουρκική σημαία. Γιατί τόσος ντόρος από τα καρντάσια; Αυτοί δεν είναι που ψήφισαν 2η φορά για Δήμαρχο τον Μπουτάρη;

Θεσσαλονίκη-τουρκική-σημαία

– Πιο νότια, νεαρός υπέστειλε την Ελληνική Σημαία από κεντρική πλατεία της Πάτρας. Πού το βλέπετε το κακό; Το βιογραφικό του εμπλούτισε. Σε 30 χρόνια τον βλέπω Πρωθυπουργό της Ελλάδας….

– Φασιστικά Μεταξικά κατάλοιπα χαρακτήρισε κάποιος τις παρελάσεις. Προτείνω να τις καταργήσουμε και στη θέση τους να διοργανώσουμε Ημέρες Ευχαριστιών και ανάλογες παρελάσεις όπως και στην Αμερική. Κολοκοτρώνης – Μπομπ Σφουγγαράκης και Οχυρό Ρούπελ – Disneyland!

Ημέρα-Ευχαριστιών-1024x810

– Φασολάδα και μπακαλιάρος τα εθνικά πιάτα για την 25η Μαρτίου. Σήμερα 5.000.000 Έλληνες αν είναι τυχεροί θα ΞΑΝΑφάνε για 20η φορά αυτό το μήνα φασολάδα, ενώ ο μπακαλιάρος πλέον είναι gourmet πιάτο και πωλείται μόνο στην Εκάλη!

– ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!Η Ελένη Μενεγάκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Και ύστερα αναρωτιόμαστε πώς μας εξαπάτησαν οι πολιτικοί….

– Δωρεάν WI-FI για χιλιάδες άτομα στην Ειδομένη. Τελικά, και ο Σαμαράς δεν μας είπε ψέμματα και η Ελληνική Κυβέρνηση έχει συνέχεια ανεξαρτήτως του ποιο κόμμα κυβερνά. Κουφό;

– Στην Τουρκία επέστρεψαν 76 παράνομοι μετανάστες και ο αριθμός τους στην Ελλάδα από 45.000 μειώθηκε στις 42.000. Τί δεν καταλαβαίνεις; Δεν σου βγαίνουν οι υπολογισμοί; Τώρα προβληματίζεσαι; Το ότι εδώ κι ένα μήνα με μέσο όρο εισόδων 2.000 καθημερινά, οι εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα παραμένουν 45.000, αυτό δεν σε προβλημάτισε;

ΚΟΣΜΟΣ

– «Βόμβα» Τζουλιάνι (πρώην Δήμαρχος Νέας Υόρκης): «Από τα ιδρυτικά στελέχη του ISIS η Χίλαρι Κλίντον.» Σώωωωωπα!!!

– Ο Ναζίμ Λασραουί, ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας των Βρυξελλών που πιστεύεται ότι είχε κατασκευάσει και τις ζώνες με τα εκρηκτικά για τις επιθέσεις στο Παρίσι, τον περασμένο Νοέμβριο, ήταν «πρότυπο μαθητή» στο Καθολικό Λύκειο όπου είχε φοιτήσει, δήλωσε σήμερα η διευθύντρια του σχολείου αυτού. Και πρότυπο μαθητή και Καθολικό Λύκειο. Μες στην ευρωπαϊκή κουλτούρα μεγαλωμένος. Φανταστείτε να ήταν κακός μαθητής δημοσίου σχολείου…..

– Μισό εκατομμύριο Κουβανών αναμένονται στην αποψινή δωρεάν συναυλία των Rolling Stones. Η μουσική ενώνει!

Rolling-Stones-in-Cuba

– Τα αβοκάντο εκτοξεύουν την οικονομία του Μεξικό! Βοηθούμενες από την τεράστια ζήτηση σε αβοκάντο τόσο από τις ΗΠΑ, όσο και στον υπόλοιπο πλανήτη – και ενώ το φρούτο και η πασίγνωστη σάλτσα γουακαμόλε μπαίνουν όλο και περισσότερο στο τραπέζι των καταναλωτών – οι εξαγωγές της χώρας έχουν εκτιναχθεί. Εμείς εδώ στην Ελλάδα, εκατοντάδες αγροτικά προϊόντα που θα μπορούσαν μόνο αυτά να «σηκώσουν» ξανά την οικονομία της Χώρας, ακολουθώντας τις οδηγίες της ΕΕ είτε πετάμε τα περισσότερα στις χωματερές για να πάρουμε τα τριάντα αργύρια των επιδοτήσεων, είτε ως κράτος δεν διευκολύνουμε την ανάπτυξη των καλλιεργειών και των εξαγωγών.

– Μια Ελληνίδα εντόπισε τις αιτίες του Πάρκινσον. Ο λόγος για τη Δωροθέα Πινότση εκ Καισαριανής, ερευνήτρια του Πανεπιστημίου του Campridge. Φανταστείτε όλους αυτούς τους επιστήμονες που διαπρέπουν στο εξωτερικό να τους ξανάφερνε πίσω στην πατρίδα η Ελληνική Κυβέρνηση και να τους έδινε αξιοπρεπείς μισθούς και όλα τα εργαλεία για να επιτελέσουν το ερευνητικό τους έργο. Silicon Valley η Ελλάδα…..Ήρθε η ώρα να αλλάξω πλευρό. Καλό μας ύπνο!

Protevousa.gr, Μέλος της Aegean Media

Ανάργυρος Δεναξάς

Σκέφτομαι, άρα υπάρχω Νο2 – 25/3/2016

Διαδώστε!

2 Σχόλια

  1. Pingback: Σκέφτομαι, άρα υπάρχω Νο3 – 28/3/2016 – Androsportal – Η φωνή της Άνδρου

  2. web site

    Do not wait, and open a great palette of the best entertainment
    games , where you start playing Ben 10 Omniverse games for
    kids for saving the world from evil , enlisting the support of their friends .

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!