Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Στα 29 νησιά που οι συναλλαγές θα γίνονται με κάρτες η Άνδρος

kartes-metrhta

Αγορές μόνο με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες θα γίνονται σε συγκεκριμένα νησιά για ποσά άνω των 70 ευρώ όπως προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τα μέτρα που πρέπει να ψηφιστούν από τη Βουλή μέχρι την Τετάρτη.

Αναλυτικά η ρύθμιση
Κατ΄ εξαίρεση των διατάξεων των παραγράφων 2 και 3 του παρόντος άρθρου, στις περιοχές της παρ.4 του άρθρου 21 του ν.2859/2000, με πληθυσμό άνω των τεσσάρων χιλιάδων εκατό (4.100) μόνιμων κατοίκων, με βάση την τελευταία εθνική απογραφή, το ανώτατο όριο των συναλλαγών σε μετρητά ορίζεται σε εβδομήντα (70) ευρώ ανά συναλλαγή, εκτός από τις συναλλαγές που γίνονται με δημόσιο φορέα.

Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 τα νησιά με πάνω από 4.100 κατοίκους είναι τα εξής:

– Άνδρος

– Κρήτη

– Εύβοια

– Ρόδος

– Κέρκυρα

– Λέσβος

– Χίος

– Κως

– Ζάκυνθος

– Σαλαμίνα

– Κεφαλονιά

– Σάμος

– Λευκάδα

– Σύρος

– Νάξος

– Θήρα

– Λήμνος

– Κάρπαθος

– Σκιάθος

– Σκόπελος

– Μήλος

– Κάλυμνος

– Θάσος

– Μύκονος

– Πάρος

– Αίγινα

– Τήνος

– Ικαρία

– Λέρος

Διαδώστε!

1 Σχόλιο

  1. KATAKILIOTIS

    Πρέπει να το χωνέψουμε…. ότι και να μας δώσουνε έχουμε χρεωκοπήσει…. Είναι δυνατόν ένα άψυχο σώμα που βρίσκεται σε αποσύνθεση να το επαναφέρεις στην ζωή;;; ΟΧΙ….!!! Είναι σκληρό το κατανοώ αλλά δυστυχώς η μόνη λύση είναι ή επιστροφή στην δραχμή ή σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν τους έχουμε ανάγκη… ΘΑ δυσκολευτούμε στην αρχή αλλά θα ξανασταθούμε όπως κάνουμε τόσους αιώνες οι ΕΛΛΗΝΕΣ… Αλλά τους βλέπετε;;; ΔΕΝ θέλουν να μας βγάλουν από την ΕΥΡΩΠΗ… Γιατί;;; Γιατί πολύ απλά η ΕΛΛΑΔΑ είναι η πιο πλούσια χώρα σε πολλά είδη μετάλλων και το έχει πολύ ανεκμετάλλευτο ορυκτό πλούτο!!! Στην πραγματικότητα αυτόν θέλουν….!!! Όμως η Ελλάδα έχει και ίσως το καλύτερο στρατηγικό σημείο στην Ευρώπη!!! Και αυτό θέλουν!!! Όπως καταλαβαίνουμε θέλουν απλά να μας εξαφανίσουνε και να ζούμε σαν δούλοι στην ίδια μας την Χώρα…. Όλοι βρίζετε τον Βαρουφάκη αλλά τελικά φαίνεται ότι πολέμαγε μόνος του!! Οι αλήθειες του ήταν γροθιά στο μαχαίρι…. Και αυτό δυστυχώς την σημερινή εποχή δεν αντέχεται… Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ @ΡΧΙΔΙ@!!! Ότι και να ψηφίσουν σήμερα εγώ απλά νιώθω προδομένος επειδή αυτός ο άνθρωπος που είχα εναποθέσει τις τελευταίες μου ελπίδες για ριζική αλλαγή της Ελλάδας με πρόδωσε. Αυτός που του είχα τυφλή εμπιστοσύνη. Αυτός που μου υποσχόταν ένα καλύτερο αύριο… Μόνο που αυτό το αύριο από εδώ και πέρα και κάθε μέρα θα είναι ΜΑΥΡΟ. Η μόνη επιλογή και πολύ δύσκολη το ομολογώ είναι να αμπεμπλακούμε από αυτήν την Ευρώπη. Δεν κάνει για εμάς!!! Επιλογές υπάρχουν… Αλλά θέλει και ΗΓΕΤΕΣ για να είναι σε θέση να τις υλοποιήσουν… Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθεί κάποιος και να σηκώσει αυτό το βάρος. Δύσκολο αλλά πρέπει να ελπίζουμε…. Το τελευταίο που μας έχει μείνει

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!