Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Στα άκρα η κόντρα εννέα ναυτεργατικών σωματείων με τον γ.γ. της ΠΝΟ

Συνεχίζεται η έντονη αντιπαράθεση εννέα ναυτεργατικών σωματείων με τον γενικό γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), Γιάννη Χαλά.

Τα εννέα σωματεία ζητούν εδώ και καιρό τη σύγκληση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, με στόχο την πραγματοποίηση παναυτικού συνεδρίου και τη διενέργεια εκλογών, ενώ έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη και η υπόθεσή τους αναμένεται να εκδικαστεί αύριο.

Σε σημερινή, νέα, ανακοίνωσή τους, τα ναυτεργατικά σωματεία αναφέρουν ότι «ο γ.γ. της ΠΝΟ δεν διστάζει, στην αγωνιώδη προσπάθειά του για να διατηρηθεί στην εξουσία, προκειμένου να απολαμβάνει τις παχυλές αμοιβές του, να επιστρατεύει όλα τα μέσα, ενάντια σε κάθε έννοια υγιούς, συλλογικού και δημοκρατικού συνδικαλισμού, βάλλοντας σαν γενίτσαρος σύντροφος κατά της πλειοψηφίας των ναυτεργατικών σωματείων και των μελών τους που απαιτούν και διεκδικούν το αυτονόητο. Δηλαδή μία υγιή και ενεργή ΠΝΟ, αρωγό στον καθημερινό αγώνα των ναυτεργατών μακριά από τις νεοϊδεοληψίες και τους νεοτακτικισμούς εξουσίας που χαρακτηρίζουν τον νυν γ.γ. και τους όψιμους ταξικούς συμμάχους του».

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!