Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

Στη διεθνή έκθεση Τουρισμού »GREΕK TOURISM EXPO» η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

greek_tourism_expo

Με τη συµµετοχή περισσότερων από 85 Hosted Buyers κατά κύριο λόγο, από  Ιταλία, Γερµανία, Ηνωµένα Αραβικά Εµιράτα, Τουρκία, Μεγάλη Βρετανία, Ρωσία,  Σερβία, Νορβηγία, Σουηδία, Πολωνία, Ταϊλάνδη, Ινδία, Κίνα, Ολλανδία, Ουκρανία,  Ρουµανία, Ισπανία, Βουλγαρία και Κύπρο και 120 εκθετών και µε τη στήριξη των υπουργείων Τουρισµού, Ναυτιλίας, Αιγαίου, Ανάπτυξης αλλά και των φορέων του κλάδου του τουρισµού θα πραγµατοποιηθεί, από 5 έως 7 ∆εκεµβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, η 1η διεθνής Έκθεση Τουρισµού «Greek Tourism  Expo 2014».

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα βρίσκεται εκεί µε δικό της χώρο στον οποίο έχουν προσκληθεί να φιλοξενηθούν από τα ∆ωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, ∆ηµόσιοι Φορείς (∆ήµοι), Εµπορικά Επιµελητήρια και Ενώσεις Ξενοδόχων. Παράλληλα, είναι ευπρόσδεκτοι µε δήλωση συµµετοχής τους στην ∆ιεύθυνση Τουρισµού της Περιφέρειας, επαγγελµατίες που ασχολούνται µε την κρουαζιέρα, την ακτοπλοΐα, και σκάφη αναψυχής.

Οι επαγγελµατίες της τουριστικής αγοράς θα είναι εκεί και θα έχουν τη δυνατότητα µε προγραµµατισµένες και άρτια οργανωµένες επαγγελµατικές συναντήσεις Β2Β να δώσουν ιδιαίτερη ώθηση στην πραγµατοποίηση σηµαντικών εµπορικών συµφωνιών µε τουριστικές επιχειρήσεις ιδίως του εξωτερικού.  Ειδικά για την προώθηση του Ελληνικού Τουρισµού στο εξωτερικό στα πλαίσια της έκθεσης θα υλοποιηθεί το πρόγραµµα «Meet The Greeks». Στόχος του προγράµµατος είναι να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον διεθνών δικτύων Buyers και Tour Operators του εξωτερικού. 

Η ∆ιεθνής Έκθεση GREEK TOURISM EXPO 2014 θα πλαισιωθεί από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων µε κορυφαίο το ∆ιεθνές Συνέδριο «Ο Ελληνικός Τουρισµός στη νέα εποχή».

Την επιστηµονική οργάνωση του Συνεδρίου ανέλαβε το Εµπορικό και Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ)
Στο ∆ιεθνές Συνέδριο θα συµµετέχουν κυρίως:
• Υπουργεία και ∆ηµόσιοι Φορείς από την Ελλάδα
• Επιµελητήρια, Επαγγελµατικοί φορείς και Επιχειρήσεις Τουρισµού από την Ελλάδα και το εξωτερικό
• Περιφέρειες και ∆ήµοι
• Επιχειρήσεις, Επαγγελµατίες και Φορείς του Τουρισµού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεταξύ των σηµαντικών εκδηλώσεων που θα πραγµατοποιηθούν στα πλαίσια της έκθεσης αναφέρουµε το ∆ιεθνές Forum µε θέµα την Ελληνική Γαστρονοµία και το Forum: Eλληνικά Λιµάνια & Κρουαζιερόπλοια.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!