Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Στη Σύρο ο Χ. Κόκκινος για την «εξακτίνωση» δράσεων της Αναπτυξιακής Εταιρείας Α.Ε. και για την επέτειο ιδρύσεως του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών

24-10       5

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Α.Ε. , ο κ. Χ.Κόκκινος , παρακολούθησε την Πέμπτη 23/10/2014 στην Αθήνα τις εργασίες της ΙΕ΄ Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και είχε συναντήσεις και συνεργασία με τους δημάρχους της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων .

Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014   ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, κ. Χ.Κόκκινος , μετέβη στη Σύρο  προκειμένου να συζητήσει οργανωτικά ζητήματα που αφορούν την Αναπτυξιακή Εταιρεία Α.Ε.  Νοτίου Αιγαίου της οποίας είναι πρόεδρος και την «εξακτίνωση» των δράσεων της και στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες . Στο πλαίσιο αυτών των πρωτοβουλιών ο κ. Χ.Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας με τον κ. Γ.Ρούσο , πρόεδρο του επιμελητηρίου Κυκλάδων και τους συνεργάτες του . Στόχος είναι η αναζήτηση κοινού οράματος και δράσεων έτσι ώστε να διεκδικηθούν με επιτυχία συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα και να αξιοποιηθούν προς όφελος των νησιωτών μας . Επίσης κατά την παραμονή του στο νησί παρακολούθησε εκδηλώσεις με αφορμή την Ημέρα Εορτασμού της Επετείου Ιδρύσεως του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!