Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Στην Άνδρο την Τετάρτη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Δωρόθεος Β΄

dorotheosOK

Την Άνδρο αναμένεται να επισκεφθεί την Τετάρτη ο  Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ενόψει του εορτασμού της Θεοσκεπάστου. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη:

Την Τετάρτητ ο απόγευμα, 10 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Δωρόθεος Β΄θα θα πλεύσει στην Άνδρο.
Την Πέμπτη, 11 Απριλίου, το πρωί θα τελέσει την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Όρμο Κορθίου, κατά την οποία θα παραστούν οι μαθητές των Σχολείων όλων των Εκπαιδευτικών Βαθμίδων της περιοχής.
Το απόγευμα, θα τελέσει την Ακολουθία του Αγίου Ελαίου διαδοχικά στους Ιερούς Ναούς Εισοδίων της Θεοτόκου Γιαννησαίου και Αγίων Πάντων Αηδονίων.
Την Παρασκευή, 12 Απριλίου το πρωί,θα τελέσει την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χώρας, με την παρουσία των μαθητών όλων των Εκπαιδευτικών Βαθμίδων της περιοχής.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα τελέσει την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνο στο Πανανδριακό Προσκύνημα Παναγίας της Θεοσκεπάστου.
Το Σάββατο, 13 Απριλίου, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ θα ιερουργήσει στο Πανανδριακό Προσκύνημα Παναγίας της Θεοσκεπάστου και ακολούθως θα προστεί της πανδήμου λιτανείας της πανσέπτου και μυροβλυζούσης Εικόνας της Παναγίας Θεοσκεπάστου.
Το απόγευμα θα μεταβεί στην Αθήνα και την Κυριακή, 14 Απριλίου, το πρωί, θα ιερουργήσει σε Ναό του λεκανοπεδίου και θα τελέσει τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο προσφιλούς του προσώπου.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!