Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Στην εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φλεβάρης

unnamed

Σε μια πολύ ζεστή, μελωδική και ανθρώπινη εκδήλωση που έγινε στο Δικαστικό μέγαρο της Ρόδου, η φημισμένη χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου έκλεψε για ακόμα μια φορά την παράσταση με τις ποιοτικές φωνές των μελών της και με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στη συνέχεια οι δικηγόροι, Δικαστές και Εισαγγελείς, δικαστικοί υπάλληλοι και παρευρισκόμενοι δοκίμασαν τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά των εορτών. Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλίας Ζωγραφίδης με τη διπλή τους ιδιότητα και ως μέλη του ΔΣΡ. Παρευρέθησαν ο Βουλευτής κ. Β. Υψηλάντης, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φ. Χατζηδιάκος και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας κ. Στρ. Καρίκης επίσης δικηγόροι.

unnamed (1)

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φλεβάρης μετά την σεμνή αυτή εκδήλωση ανέφερε ότι «οι εκδηλώσεις του ΔΣΡ ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την καλή τους οργάνωση και την επιτυχία τους. Ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Σαρρής και τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου σίγουρα θα είναι ευχαριστημένοι από τις όμορφες εκδηλώσεις των τελευταίων ημερών όπως αυτή της εντυπωσιακής χορωδίας αλλά και για το φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσαν οι πάντα δραστήριες κοπέλες του συλλόγου και η οργανωτική τους επιτροπή το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 στην Πλατεία Κύπρου, με όμορφα χειροποίητα δώρα που έφτιαξαν οι ίδιες. Τα έσοδα προορίζονται για το Σωματείο «Save an angel» και με δυο λόγια για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Τέλος ευχήθηκε στον επιστημονικό Σύλλογο πολλές όμορφες κοινωνικές εκδηλώσεις και για το έτος 2015.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!