Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Στην πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καππαριάς

Tην Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στο μουσικό μεζεδοπωλείο “Άμμος» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καππαριάς, με τη συμμετοχή περίπου 200 μελών και φίλων.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η πρόεδρος Ορσαλία Μανδαράκα,μετά τον απολογισμό των πεπραγμένων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου,ευχαρίστησε τα μέλη του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου, αναφέρθηκε στιςεπικείμενες δράσεις του Συλλόγου και απένειμε εκ μέρους του ΔΣ στην πρωτοετήφοιτήτρια του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ Γεωργία Λουλούδη τιμητικό έπαινο. Ανακοινώθηκε επίσης η χορήγηση υποτροφίας ύψους 1.000 ευρώ.
Τη σκυτάλη πήρε η διασκέδαση, καθώς ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή των Ανδριωτών μουσικών Θανάση Γλυνού (λαούτο) και Σωτήρη Κακλαμάνη (βιολί). Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Άνδρου κ.κ. Βασίλης Αδάμης και Σπύρος Τσαούσης, ο πρόεδρος της κοινότητας Καππαριάς κ. Νίκος Μανέτας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ανδρίων κ. Μιχάλης Καψαμπέλης, η πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Ομίλου Γαυρίου κα Μπέττυ Κωνσταντινίδη,η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πίσω Μεριάς κα Αργυρώ Κατσίκη, η γραμματέας της Αδελφότητας Ανδρίων «Το Κόρθιον» κα Μαρία – Ειρήνη Τζιώτη, ο κ. Δημήτρης Χαλάς από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Επισκοπείου καιο Πρόεδρος της Αδελφότητας Σκλιβανιτών Ιωαννίνων κ. Κώστας Τζιριβήλας. 
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά το Ζαχαροπλαστείο Max Perry και το Ζαχαροπλαστείο Μπακέλας για την προσφορά πίτας και παραδοσιακών κερασμάτων, καθώς επίσης και τους δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση: https://www.kopipitas2020.kapparia-andros.gr/

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!