Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Στην τελετή παράδοσης του έργου της επισκευής του χειρουργικού τομέα του νοσοκομείου Σύρου ο Πολιτευτής Κυκλάδων κ. Γιώργος Βακόνδιος

unnamed (2)

Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου παραδόθηκε το έργο της επισκευής του χειρουργικού τομέα του νοσοκομείου Σύρου. Το έργο συνίσταται στην αποξήλωση του δαπέδου, την τοποθέτηση νέου δαπέδου υψηλών προδιαγραφών και μέγιστης αντοχής και τη βαφή σε όλους τους χώρους του χειρουργικού τομέα, δηλαδή στους χώρους εργασίας των ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, διαδρόμους και θαλάμους νοσηλευόμενων.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε εξ’ ολοκλήρου από δωρεές ιδιωτών οι οποίες συγκεντρώθηκαν από τον πολιτευτή της Ν.Δ. στις Κυκλάδες κ.Γιώργο Βακόνδιο.

Για την ταχύτερη υλοποίηση του έργου και την αποφυγή γραφειοκρατικών διαδικασιών του δημοσίου λογιστικού, ο κ.Βακόνδιος ανέθεσε την παρακολούθηση και υλοποίηση του έργου στον Σύλλογο νεφροπαθών, κατόπιν συνεννόησης με την διοίκηση του νοσοκομείου.

Στην παράδοση του έργου παραβρέθηκαν ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Πετράκης, ο πρόεδρος των νεφροπαθών κ.Δεναξάς και ο κ.Βακόνδιος.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ.Βακόνδιος ευχαρίστησε τους χορηγούς για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, τον κ.Πετράκη και τον κ.Δεναξά για τη συνεργασία τους, καθώς και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου για τον καθημερινό τους αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας των νοσηλευόμενων.

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!