Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Στο Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων ο Νίκος Συρμαλένιος

εργατικο

Ο Νίκος Συρμαλένιος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων, Μάρκο Βουτσίνο, και αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου και του εργοστασιακού σωματείου του Νεωρίου και αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία του ναυπηγείου.

Η αντιπροσωπεία των εργαζομένων εξέφρασε την ανησυχία της για την πορεία και την προοπτική του Νεωρίου, δεδομένου ότι υπάρχουν απλήρωτα δεδουλευμένα κάποιων μηνών, ενώ οι προοπτικές μετά την παράδοση και της δεύτερης δεξαμενής του πολεμικού ναυτικού είναι ζοφερές, δεδομένων και των συσσωρευμένων χρεών της εταιρείας.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Συρμαλένιος δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και θα στηρίζει το Νεώριο με κάθε δυνατό τρόπο, με γνώμονα την απασχόληση και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, της οποίας η ναυπηγική βιομηχανία αποτελεί βασικό πυλώνα. Καταδίκασε επίσης την ασκούμενη πολιτική για τα ναυπηγεία, που τα τελευταία χρόνια ήταν ανύπαρκτη και χωρίς καμιά διεκδίκηση προς την Ε.Ε. Τέλος επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμβάλλει και στις όποιες άμεσες ενέργειες χρειαστούν, με όρους σεβασμού στη νομιμότητα και μακριά από χαριστικές διατάξεις προς την εργοδοσία.

Πηγή: http://www.koinignomi.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!