Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

«Στο Κόκκινο» και η Νάξος από τον Ρ/Σ «Μεσόγειος 105,4 FM»

naxoslogomesogeiosstokokkino1461833351

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και σε λίγες μέρες θα εκπέμψει από τις Κυκλάδες, την Νάξο και τον Ρ/Σ «Μεσόγειος Στο Κόκκινο 105,4 FM».

105,4 FM ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Το νέο ραδιόφωνο της Νάξου

Ενημέρωση, μουσική, πολιτισμός

Παρουσίαση 5.6 | St. George Plaza

MESS.KOKKINO 20160531 AFISA 1

Σε μια εποχή ύφεσης για την επιβίωση των περιφερειακών Μ.Μ.Ε με τη διαρκή συρρίκνωση και υποβάθμισή τους να αποτελεί πλήγμα για τον κλάδο και την ενημέρωση, η ανάπτυξη του περιφερειακού δικτύου του 105,5 Στο Κόκκινο αποτελεί επιλογή στρατηγικής σημασίας.

Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκε στη Νάξο ένα νέο ραδιόφωνο, ο 105,4 Μεσόγειος Στο Κόκκινο, με στόχο να προβάλλει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας των Κυκλάδων αλλά και όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Στόχος όλων των συντελεστών ένα ραδιόφωνο πολυσυλλεκτικό κι εξωστρεφές που φιλοδοξεί να παρέχει έγκυρη ενημέρωση, καλή μουσική και προτάσεις πολιτισμού. Κυρίως όμως ένα ραδιόφωνο που προσβλέπει σε μία αμφίδρομη σχέση ανάμεσα στον ακροατή και το μέσο δίνοντας το στίγμα ενός ραδιοφώνου που ακούει και συμμετέχει σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας.Ο νέος σταθμός θα εκπέμπει τόσο με δικό του τοπικό πρόγραμμα, έχοντας ήδη στο δυναμικό του γνωστά ονόματα δημοσιογράφων και παραγωγών της Νάξου, όσο και με αναμετάδοση μέρους του προγράμματος του 105,5 Στο Κόκκινο Αθήνας.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου σταθμού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 20:00, στο St. George plaza (πλαζ  Αγ. Γεωργίου Χώρα Νάξου) παρουσία των συντελεστών του και στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσε συναυλία με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, Παναγιώτη Καλαντζόπουλο με ελεύθερη είσοδο. Η βραδια θα κλείσει με dj party από τον μουσικό παραγωγό του 105,4  Μεσόγειος Στο Κόκκινο, Μανώλη Ζευγώλη. Παράλληλα το πρωί της ίδιας ημέρας, στις 11:00, ο σταθμός θα διοργανώσει συζήτηση με θέμα: Διαπλοκή, Διαφθορά κα Μ.Μ.Ε  στην αίθουσα Ιάκωβος Καμπανέλλης, στο δημαρχείο Νάξου με ομιλητές την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, τον δημοσιογράφο και διευθυντή του 105,5 Στο Κόκκινο, Κώστα Αρβανίτη και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος του 105,4 Μεσόγειος Στο Κόκκινο, Ρούλα Μπράουν.

Print

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!