Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Στο Μαϊάμι της Φλόριντα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης

leondaritis

Για το Μαϊάμι της Φλόριντα αναχώρησε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης προκειμένου να συμμετάσχει σε συναντήσεις εργασίας  σχετικά με τη μεγάλη επενδυτική πρόταση  Αμερικανών παραγωγών για τη δημιουργία μόνιμων κινηματογραφικών εγκαταστάσεων στη Σύρο.

Στις συναντήσεις θα παρευρεθούν ο  κορυφαίος σκηνοθέτης Steven Bernstein,  εκπρόσωποι των επενδυτών, η  Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά και ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας.

Υπενθυμίζεται ότι το πρότζεκτ με τίτλο “Το Ελληνικό Κινηματογραφικό Σχέδιο στη Σύρο”, προϋπολογισμού 6,5 εκατομμυρίων ευρώ προβλέπει δύο στάδια, αρχικά  την  ίδρυση  Σχολής Κινηματογράφου για φοιτητές από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική,  και ακολούθως  την κατασκευή των κινηματογραφικών εγκαταστάσεων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Μαϊάμι ο κ. Λεονταρίτης θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Κρουαζιέρας Seatrade Cruise Global που πραγματοποιείται από σήμερα έως τις 17 Μαρτίου στο Fort Lauderdale των ΗΠΑ .

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!