Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Στο πρώτο πανελλήνιο συνέδριο για την ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτρης Λοτσαρης

1506894_820873984621219_3139670268403439949_n (1)

Στο πρώτο πανελλήνιο συνέδριο για την ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας παρευρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης καθώς και ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτρης Λοτσάρης, εκπροσωπώντας την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στο συνέδριο αναπτύχθηκε το σχέδιο του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020 και αναλύθηκαν οι δράσεις, οι δικαιούχοι του, οι επιλέξιμες δαπάνες καθώς και το ύψος της παρεχόμενης στήριξης. Το συνέδριο παρακολούθησε και ο έπαρχος Άνδρου, κος Δημ. Λοτσάρης.

Στην τοποθέτησή του, ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε : «Είναι η τελευταία ευκαιρία για τη χώρα μας και για τα νησιά μας. Πρέπει να την εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος. Να στρέψουμε τους νέους στην κατεύθυνση του πρωτογενή τομέα  και να τους εντρυφήσουμε την επιχειρηματική σκέψη και την ομαδικότητα. Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και οι ΟΤΑ της χώρας πρέπει να στοχεύσουν στην αναζωογόνηση της υπαίθρου με σχέδιο και δράσεις που γρήγορα θα αναστρέψουν την καθοδική πορεία και την κακή εικόνα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στη χώρα μας».

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!