Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Στους Πανευρωπαϊκούς της Μαγιόρκα ο Λεωνίδας Τσορτανίδης (Video)

Ο Λεωνίδας Τσορτανίδης βρίκεται μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Φράγκο στην Πάλμα Ντε Μαγιόρκα της Ισπανίας για να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό αγώνα ιστιοσανίδας RS:X που το αγωνιστικό μέρος ξεκινά σήμερα το πρωί.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2019 RS: X Ευρωπαίων και Νέων που διεξάγεται στο νησί της Μαγιόρκα, Ισπανία, φιλοξενεί αριθμό ρεκόρ για την κατηγορία RS: X με 333 επιβεβαιωμένες συμμετοχές από 43 διαφορετικές χώρες που αντιπροσωπεύουν έξι διαφορετικές ηπείρους σε πέντε ημέρες αγώνων.

Αυτή η μεγάλη συμμετοχή στους αγώνες αποδεικνύουν την υγεία της ιστιοσανίδας σήμερα, που από το Bic Techno που ξεκινά κάποιος ακολουθεί την διαδρομή προς το  RS:X και αυτό ευνοεί την εξέλιξη των σέρφερ μέσα από τους συνεχείς αγώνες. Το μεγαλύτερο και πιο ευπρόσδεκτο πρόβλημα που έχουν οι διοργανωτές αυτή την εβδομάδα είναι να βρουν αρκετό χώρο στην παραλία!

Το 2019 είναι ένα κρίσιμο έτος για τον ανώτερο στόλο, καθώς αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει κριτήριο επιλογής για τους Ολυμπιακούς αγώνες και αυτό από μόνο του αποδεικνύει την σπουδαιότητα των αγώνων και την αξία της συμμετοχής. Θα παρακολουθούμε την καθημερινή πορεία των αγώνων και ιδιαίτερα τις επιδόσεις του Ανδριώτη σέρφερ και θα σας ενημερώνουμε.

Δείτε τώρα ένα Video από την χθεσινή προπόνηση του αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου.

Πηγή: https://sportcyclades24.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!