Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

Στους 10 κορυφαίους νησιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας για οικογένειες, η Άνδρος!

Την Άνδρο και την καταλληλότητα της για οικογενειακές διακοπές μακριά από τα πλήθη, αναδεικνύει το πλέον καθιερωμένο διεθνές μέσο, Family Traveller https://familytraveller.com/holiday-destinations/europe/greece/best-greek-islands-family-holidays/

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η έγκυρη ταξιδιωτική ιστοσελίδα που διαμορφώνει τις τάσεις στον οικογενειακό τουρισμό σε Μεγάλη Βρετανία αλλά και ευρύτερα, «η Άνδρος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων που ξεχωρίζει για τις φυσικές πηγές, τους καταρράκτες, τα μεσαιωνικά μνημεία, τους πράσινους λόφους και τους μυστικούς ορμίσκους. Είναι η κατάλληλη επιλογή για οικογένειες που προτιμούν τις υπαίθριες δραστηριότητες με μεγαλύτερα παιδιά τα οποία αγαπούν το κολύμπι και τη πεζοπορία. Το νησί διαθέτει ένα εντυπωσιακό και οργανωμένο περιπατητικό δίκτυο συνολικού μήκους άνω των 300χλμ, που συνδυάζεται ιδανικά με ασφαλή νερά για μπάνιο και πανέμορφες παραλίες». 

Εν όψει της νέας σεζόν, η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Άνδρου συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφή με ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος από Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε ψηφιακά workshop και εικονικές διεθνείς εκθέσεις.


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!