Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

Σύγχρονη Επιχειρησιακή Λειτουργία στις νέες συνθήκες

Πιστοποιημένος κύκλος σπουδών από το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Με την πεποίθηση ότι η γνώση των νέων δεδομένων είναι δύναμή μας, το Επιμελητήριο Κυκλάδων ξεκινά δυναμικά την προετοιμασία των μελών του εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν με έναν νέο πιστοποιημένο κύκλο σπουδών, ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες των επιχειρήσεων στις Κυκλάδες την εποχή της πανδημίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021. Στόχος είναι να προσφέρει στα μέλη του έγκυρη ενημέρωση και να συμβάλει στην αναβάθμιση των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία και τις αλλαγές στις τάσεις, τις ανάγκες και τις προοπτικές του Τουρισμού, που αποτελεί τη βασική επιχειρηματική δραστηριότητα των νησιών μας.

Ο τίτλος του κύκλου σπουδών είναι η «Σύγχρονη Επιχειρησιακή Λειτουργία στις νέες συνθήκες» και έχει στόχο να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες πάνω στις βασικές αρχές και τις πρακτικές εφαρμογής του Μάρκετινγκ, του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, της Στρατηγικής και της Διαχείρισης Κόστους των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους καίριους για τα νησιά μας τομείς των Υπηρεσιών, του Τουρισμού & της Φιλοξενίας.

Το πρόγραμμα του κύκλου σπουδών κινείται σε δύο βασικούς άξονες:

  • Μάρκετινγκ, Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ & Κοστολογικά Συστήματα στις Υπηρεσίες και τον Τουρισμό
  • Στρατηγικό Μάνατζμεντ & Διαχείριση Κόστους για Σύγχρονους Τουριστικούς Οργανισμούς στη μετά covid-19 εποχή

Τα μαθήματα διδάσκουν:

Μάρκετινγκ, Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ στις Υπηρεσίες και τον Τουρισμό η Δρ. Γεωργία Ζούνη, Διδάκτωρ Τουριστικού Marketing στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Στρατηγικό Μάνατζμεντ για Σύγχρονους Τουριστικούς Οργανισμούς στη μετά covid-19 εποχή ο Δρ. Σωτήριος Βαρελάς, Λέκτορας στο Στρατηγικό Management στον Τουρισμό-Νεάπολις Πανεπιστήμιο Πάφου, επισκέπτης Λέκτορας στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών-Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Κοστολογικά Συστήματα και Διαχείριση Κόστους Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας ο Οδυσσέας Παυλάτος, Επίκουρος Καθηγητής Λογιστικής στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Ο κύκλος σπουδών είναι διάρκειας 28 ώρες και η πιστοποίηση που παρέχεται για την παρακολούθηση και των δύο θεματικών ενοτήτων αντιστοιχεί σε μία μονάδα επαγγελματικής κατάρτισης (ECVET).

 

Κόστος συμμετοχής

Μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων: 150€

Μη μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων: 240€

Στην περίπτωση επιλογής μίας ενότητας* το κόστος παρακολούθησης διαμορφώνεται ως εξής:

Μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων: 100€

Μη μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων: 150€

*Στην περίπτωση επιλογής μίας ενότητας δεν παρέχεται πιστοποίηση.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων ξεκινώντας την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 και θα ολοκληρωθούν στις 2 Απριλίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες για τα κόστη, τους εισηγητές και το πρόγραμμα διδασκαλίας μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο https://bit.ly/3c4WC1O

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται στον σύνδεσμο https://bit.ly/3c4WC1O και θα γίνονται δεκτές έως τη Δευτέρα 15/3/2021.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο, που δραστηριοποιείται στις Κυκλάδες. Σημειώνεται ότι τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων μπορούν να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα κατά προτεραιότητα και σε προνομιακές τιμές.


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!