Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Ν. Αιγαίου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, Γιάννης Κρητικός, πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη, προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας στην Αθήνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο  Αθανάσιο Γιάνναρη και με υπηρεσιακούς παράγοντες της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.) για θέματα αρμοδιότητάς του.                           .
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε με σκοπό την εκπόνηση, ωρίμανση και αδειοδότηση μελετών για την κατασκευή νέων σχολείων καθώς και τον εξοπλισμό των υφιστάμενων σχολικών μονάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Κρητικός ενημέρωσε τον κ. Γιάνναρη για το προσωπικό ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου και για την ιδιαίτερη σημασία που έμπρακτα δίνει σε θέματα Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η συγκεκριμένη συνεργασία θα επιταχύνει τις διαδικασίες για την κατασκευή και τον εξοπλισμό των σχολικών μονάδων και θα αναβαθμίσει συνολικά την εκπαίδευση στα νησιά μας.                                 

Μετά τη συνάντηση, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Κρητικός δήλωσε: »Είχαμε σήμερα μια πολύ παραγωγική συνάντηση. Ευχαριστώ προσωπικά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάνναρη και τα στελέχη της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξαν στα θέματα που αφορούν τα σχολεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη μελέτη, κατασκευή και τον εξοπλισμό νέων σύγχρονων σχολικών μονάδων που έχουν ανάγκη τα παιδιά μας.»

Το Γραφείο Τύπου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!