Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Συνάντηση της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων με το Δήμαρχο Νάξου κ. Λιανό

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων και η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Λιανό Δημήτριο. Ο κ. Λιανός ενημέρωσε σχετικά με το έργο και τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής με γνώμονα την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν σε όλο το σύνολο των νησιών του Δήμου.

Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλε η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε να βιώνουμε τον κίνδυνο της πανδημίας καθώς και την συντονισμένη συνεργασία με τους φορείς των νησιών του Δήμου με στοχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα της τουριστικής σεζόν. Η συζήτηση κυμάνθηκε ακόμη γύρω από τους στόχους που έχουν τεθεί από την Δημοτική Αρχή για έργα ανάπτυξης ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των μέγιστων αποτελεσμάτων από την θέση ευθύνης του.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλαδων Πολυκρέτης Ευστάθιος ενημέρωσε τον Δήμαρχο σχετικά με τις δράσεις που έχει προγραμματίσει η Νομαρχιακή για τον Νομό των Κυκλάδων καθώς και τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει στο άμεσο μέλλον με στόχο η νεολαία να αποτελεί στήριγμα και αρωγός στην βελτίωση των συνθηκών που χρήζουν βοηθείας για τα νησιά μας.

Για το Δ.Σ. της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων

Ο πρόεδρος

Πολυκρέτης Ευστάθιος

 

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!