Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Συνάντηση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επισιτισμού Σύρου «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ»

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκαν την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Επισιτισμού Σύρου «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ» έπειτα από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με αφορμή τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου που προέκυψε μετά τις πρόσφατες εκλογές.

Από την πλευρά του Επιμελητηρίου Κυκλάδων παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ρούσσος, τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής, καθώς και στελέχη του Επιμελητηρίου, ενώ τον Σύλλογο «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ» εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Χατζαντώνης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Φώντας Γρέδης και το μέλος κ. Δημήτριος Πλυτάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος παρουσίασε τον θεσμικό ρόλο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, τους βασικούς άξονες των υπηρεσιών και των δράσεών του και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου κατά την περίοδο της πανδημίας αλλά και στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει διαχρονικά για τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δυνατότητες και τις ευκαιρίες ανάπτυξης που υπάρχουν στο νησί της Σύρου και τόνισε την ανάγκη για σύμπνοια και συνέργειες για την ανάπτυξη κοινής στρατηγικής με στόχο την προβολή και προώθηση του νησιού. Δήλωσε μάλιστα πως το Επιμελητήριο Κυκλάδων διαθέτει ήδη υποδομές και εργαλεία που μπορούν να υποστηρίξουν τέτοιου είδους δράσεις και ενέργειες.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ με διάθεση συνεργασίας ανέφεραν ότι ανέλαβαν τη νέα Διοίκηση με όρεξη για δουλειά προκειμένου να εφαρμόσουν νέες ιδέες και να αναλάβουν δράσεις και πρωτοβουλίες για την τουριστική ανάπτυξη της Σύρου.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!