Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου, 2020

Συνεδρίαση του Συντονιστικού της Δημοτικής Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων Τήνου

Σε συνεδρίαση του Συντονιστικού της Δημοτικής Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων με τηλεδιάσκεψη αποτιμήθηκε η μέχρι σήμερα εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας και συζητήθηκαν περαιτέρω ενέργειες για την πολύπλευρη θωράκιση του νησιού απέναντι στην πανδημία.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης με τη συμμετοχή του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, του Λιμενάρχη Τήνου και του Προϊσταμένου του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τήνου, ο Δήμαρχος Τήνου υπογράμμισε τη σημασία συνέχισης των επισταμένων ελέγχων και της εφαρμογής του νόμου.

Σε επικοινωνία που υπήρχε με το Λιμενάρχη Ραφήνας επιβεβαιώθηκε ότι γίνονται συνεχείς έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων απετράπησαν ήδη δεκάδες πολίτες, που ήθελαν να ταξιδέψουν προς την Τήνο χωρίς να φέρουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Σε κάθε περίπτωση και πέρα από την ατομική ευθύνη επιβεβαιώθηκε η ανάγκη αυτοπεριορισμού των τελευταίων επισκεπτών και η αυστηρή καραντίνα 14 ημερών των επισκεπτών που έχουν έρθει από το εξωτερικό (πριν ακόμη τη δημοσίευση των σχετικών ΚΥΑ).

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!