Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Τα άστρα 1/6 από την Κατερίνα Σαλωνίκη

ζ2

Ο Ιούνιος των σκληρών ξεκαθαρισμάτων είναι εντελώς παρών

Δυστυχώς η αλήθεια είναι πάνω από όλα και τη συγκεκριμένη αστρολογική στιγμή λέει πως ο μήνας δεν αρχίζει καλά και με βάση τα όσα έχει αν ξεδιπλώσει επιβεβαιώνει περίτρανα και την παροιμία πως η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί.
Θα μου πείτε πόσες μέρες έχουν ξεκινήσει άσχημα καταλήγοντας απρόσμενα καλά αλλά αυτό είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Σήμερα λοιπόν η Σελήνη στον Κριό θα έρθει σε κόντρα με τον Πλούτωνα στις 8.35 το πρωί και στις 6.42 το απόγευμα θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ουρανό, για μια μέρα πολύ έντονη, δυναμική, παθιασμένη, παρορμητική, απερίσκεπτη, ανυπόμονη, ανεξέλεγκτη και ανατρεπτική.

Δεν μπορούμε να συγκρατηθούμε, ειδικά αν μας συμβαίνουν γεγονότα που μας βγάζουν εκτός εαυτού και δεν χωράνε σήμερα λογική και ψυχραιμία στο μυαλό μας όχι μόνο σαν συμβουλές και συστάσεις αλλά ούτε καν σαν σκέψεις που τολμάνε να προταθούν.
Από την άλλη λίγοι θα είναι και αυτοί που θα είναι σε θέση να προτείνουν κάτι τέτοιο.

Πάμε λοιπόν σήμερα με το σπαθί στο χέρι, απερίσκεπτα ναι, τολμηρά δε και όπου μας βγάλει.
Πέρα όμως από τα θέματα που θέλουμε να λύσουμε και προϋπάρχουν την ίδια αντίδραση θα έχουμε και σε όσα προκύψουν.
Η επιθετική συμπεριφορά λόγω της εύφλεκτης τάσης μας θα αποτυπωθεί σε ότι και αν μας ενοχλεί σε μια ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη από το πρωί έως τα βράδυ.
Το καλό της ημέρας είναι πως θα εκτονωθούμε και θα βγάλουμε από μέσα μας όσα μας καταπιέζουν.
Να θυμόμαστε πως η μέρα είναι εντελώς ανατρεπτική και εκκεντρική και η έκφρασή μας το ίδιο.

Κριέ, Ζυγέ, Αιγόκερε και Καρκίνε, είναι σημαντικό για σένα να κάνεις οτιδήποτε αλλά να έχεις ένα όφελος. Μην χτυπάς στα τυφλά. Το θέμα σου είναι να αποδείξεις το δίκιο σου και όχι να το χάσεις.

Λέοντα, Υδροχόε, Δίδυμε και Τοξότη, μετράς τις δυνάμεις σου σήμερα και θα χρειαστεί να απολογηθείς σκληρά αν έχεις κάνει λάθη. Αν είσαι καθαρός ουρανός και δεν φοβάσαι, δέξου την πρόκληση και μπες στο πεδίο μάχης.

Παρθένε, Ιχθύ, Σκορπιέ και Ταύρε, δέχεσαι πολλές προτροπές από παντού και αφήνεις τις δικές σου στην άκρη καταλαβαίνοντας πως κάποιοι άλλοι πρωταγωνιστούν. Είσαι περισσότερο θεατής παρά αγωνιζόμενος και φρόντισε να ποντάρεις στο σωστό άλογο.

Κατερίνα Σαλωνίκη

astroboudoir.blogspot.gr

Για το Loveletters.gr που θα ανέβει σύντομα στο διαδίκτυο. Προς το παρόν μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα στο fb.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!