Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Τα άστρα 20/5 από την Κατερίνα Σαλωνίκη: Το πάθος σε συνδυασμό με την ευστροφία είναι πάντα ένα αφροδισιακό μίγμα

il_570xN.202356544

Η Σελήνη στον Σκορπιό έχει σήμερα τα κέφια της και συναντιέται από το πρωί ως το βράδυ με διάφορους πλανήτες, σκορπίζοντας μια αύρα μυστηρίου και αφήνοντας μια μεστή γεύση στον ουρανίσκο των επιδιώξεών μας.

Στις 9.30 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα μας ξυπνάει με δημιουργικότατη διάθεση ενώ η διαίσθησή μας λειτουργεί άψογα, το ίδιο και το ένστικτό μας. Καλλιτεχνικές τάσεις και συμπεριφορές μαζί με ευγενικές προθέσεις συνοδεύουν τα βήματά μας.

Στις 12.39 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Δία δίνει εντιμότητα στις επαφές μας και οι ώρες αυτές είναι ιδανικές για επισφράγιση μιας συμφωνίας με λίγη ακόμα υπομονή για την τελική μορφή της καθώς ο Ερμής τελειώνει σε δυο μέρες την ανάδρομη πορεία του.
Επίσης ιδανικές ώρες για οικονομικές διευθετήσεις και επενδύσεις καθώς υπάρχει άφθονη εύνοια και τύχη.

Στις 2.47 το μεσημέρι η κόντρα της Σελήνης με τον Ερμή χρειάζεται την προσοχή μας στο να μην σκαλώσουμε σε λεπτομέρειες και να έχουμε μια πιο ευρεία διανοητική στάση. Προσέχουμε λίγο τις μεσημεριανές ώρες σε συζητήσεις και ανάπτυξη απόψεων και ιδεών κρατώντας ανοιχτό το μυαλό μας.

Στις 5.36 το απόγευμα ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους για ένα μήνα επικοινωνιακής χάρης και πολλών επαφών, με σκοπό την επίτευξη των στόχων μας.

Στις 8.17 το βράδυ η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα, κυβερνήτη του ζωδίου που βρίσκεται η Σελήνη, κλείνει την ημέρα μας με μια ερωτική διάθεση που μας κυριεύει, ενώ τα συναισθήματα γιγαντώνονται. Το πάθος που μας ακολουθεί όλη την ημέρα, το βράδυ αυτό κορυφώνεται και η νύχτα είναι πολλά υποσχόμενη. 
Η διαίσθησή μας είναι η μόνη που θα πρέπει να έχει το λόγο απόψε, πράττοντας όπως μας λέει αυτή και οδηγώντας μας σε κινήσεις αφοσίωσης, ανίχνευσης και διεκδίκησης των πάντων.

Σκορπιέ, για άλλη μια μέρα κρατάς τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η μέρα σου είναι γεμάτη από γεγονότα, ενώ δεν αποκλείεται να ζήσεις μια έντονη εμπειρία που θα σε ταρακουνήσει. Είσαι καλλιτεχνικός, ερωτικός και αξεπέραστος!

Ταύρε, Λέοντα και Υδροχόε, η ορμητικότητά σου μπορεί να σου βγει σε καλό μόνο αν αποβάλλεις κάποια κολλήματα και εμμονές που σε διακατέχουν. Πρόσεχε τις μεσημεριανές ώρες αν διεκδικείς μια οποιαδήποτε συμφωνία.

μια πολύ ευνοϊκή μέρα σε περιμένει και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κινητοποιηθείς, να δώσεις τα στίγμα σου και όλα τα άλλα άστα στην τύχη.

Ζυγέ, Δίδυμε, Κριέ και Τοξότη, κάτι περιμένεις με αγωνία γι αυτό σήμερα προετοίμασε σωστά το έδαφος, κάνε κινήσεις, επέμεινε, υπενθύμισε, πίεσε διακριτικά και μην αφήσεις στιγμή ανεκμετάλλευτη.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Για το Loveletters.gr που θα ανέβει σύντομα στο διαδίκτυο. Προς το παρόν μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα στο fb.

astroboudoir.blogspot.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!